Žena s mobilom

Myslíš si, že je možné zamilovať sa do niekoho iba cez správy počas toho, ako si spolu píšete? Portál Venngage nedávno urobil zaujímavú štúdiu, ktorej výsledky ťa určite prekvapia. 

V posledných rokoch vzrástlo randenie cez internet alebo cez rôzne aplikácie. Z toho dôvodu sa čoraz viac hovorí o tom, či je možné zamilovať sa do niekoho len cez správy.

Venngage urobili štúdiu, do ktorej sa zapojilo 32 účastníkov vo veku od 21 do 34 rokov. Spojili ich s potenciálnou romantickou zhodou, no bez toho, aby si vymenili svoje fotky. Následne si písali prostredníctvom aplikácie Slack.

Žena sa hrá na mobile
zdroj: Pexels/ira dulger

Počas 45-minútovej textovej konverzácie sa riadili 36 otázkami, ktoré majú viesť k láske. V 90. rokoch ich vyvinul doktor Arthur Aron. Nájdeš v nich otázky typu, ako by vyzeral tvoj perfektný deň, za čo si v živote vďačná, čo je najväčší úspech tvojho života a podobne.

Po skončení konverzácie vyplnili dotazníky o svojich pocitoch a dostali možnosť vyhľadať ľudí, s ktorými si písali. Mnohí túto možnosť odmietli, no niektorí sa stretli a jeden pár dokonca odišiel aj spolu.

Je teda možné sa zamilovať?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating