Andrea Saky a Tomáš Tapušík
Instagram/andreasaky

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po 4 rokoch vzťahu prišiel rozchod, ktorý šokoval ich fanúšikov. Sú mladí, známi, úspešní a pre mnohých tvorili dokonalú dvojicu. To je však už minulosťou. Andrea Saky a Tomáš Tapušík, ktorí patria k známym slovenským influencerom, sa oficiálne rozišli. Túto informáciu potvrdila samotná Andrea exkluzívne pre Odzadu.

Grafická dizajnérka a influencerka v jednom, nám prezradila, že jej vzťah s fitness trénerom, je už minulosťou. Ak by si čakala medzi nimi vojnu a nenávisť, si na omyle. „Nič zlé sa medzi nami nestalo, máme sa stále veľmi radi,“ potvrdila nám kráska, ktorú na Instagrame sleduje viac ako 75-tisíc followerov.

Predsa len však spomenula aj možno jeden z hlavných dôvodov.

Andrea Saky a Tomáš Tapušik
zdroj: Instagram/andreasaky

On nerešpektoval niektoré moje rozhodnutia a ja jeho. Strašne sme sa tak cítili, že obmedzujeme jeden druhého. A v poslednej dobe sme fakt mali pocit, že si dvaja mladí ľudia berú navzájom energiu,“ vyjadrila sa Andrea, ktorá so svojím ex stále dobre vychádza. Ich skalní fanúšikovia si môžu pamätať, že táto dvojica už v minulosti mala pauzu vo vzťahu. Bude aj toto len krátkodobé?

Obaja sme nastavení radšej tak, že je to rozchod navždy. Ale obidvaja máme takú nejakú nádej, že možno niekedy v budúcnosti, ak budeme pripravení na taký vzťah, …“ zdôverila sa Andrea s tým, že teraz je to už iné, ako v minulosti. Dokonca ich priatelia tvrdia, že majú po rozchode ešte krajší vzťah. Kontakty určite neprerušia, keďže ich spájajú aj pracovné záležitosti.

Andrea a Tomáš patrili k obľúbeným párom Instagramu

Andrea Saky a Tomáš Tapušik
zdroj: Instagram/andreasaky

Sympatická influencerka je otvorená novému vzťahu, u muža hľadá najmä lojalitu a úprimnosť, no nechce ísť do niečoho nasilu. „Možno to bola aj chyba, že hneď v prvý deň, čo sme sa spoznali, sme sa odfotili a on to pridal na Instagram. A ľuďom sme sa tak páčili spolu, že oni nás do toho ako keby tlačili,“ obzrela sa spätne na začiatky s Tomášom Tapušíkom. Podľa nej by sa aj tak do seba zamilovali, avšak okolie im to len urýchlilo.

Andrea Saky a Tomáš Tapušik
zdroj: Instagram/tomastapusik

Andrea Saky a Tomáš Tapušik
zdroj: Instagram/tomastapusik

Zdroj: Andrea Saky pre odzadu.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News