Dušan Kajaba a Karin Roth
Instagram/tvmarkizaofficial

Nedávne špekulácie sa potvrdili! Zamilovaná dvojica zo šou Svadba na prvý pohľad, Dušan a Karin, už pár netvorí. Aj keď to medzi nimi na obrazovkách vyzeralo sľubne, chvíľu na to sa objavili pochybnosti o ich úmysloch a neskôr aj informácie o tom, že sa stretávajú s inými ľuďmi. V rozhovore pre Markízu potvrdili rozchod aj jeho príčinu.

V poslednej sérii tejto šou si ako prví svoje „áno“ povedali mladá študentka Karin Roth s manažérom a modelom Dušanom Kajabom. Tí sa okamžite stali miláčikmi divákov a od začiatku tretej série nikto nepochyboval, že sa k sebe nehodia. Karty však zamiešala bývalá partnerka 30-ročného fešáka.

Dušan a Karin ako novomanželia

Tá sa ozvala s tvrdením, že Dušan sa do šou išiel iba zviditeľniť, pretože vždy túžil po pozornosti. Tá rozhodne nevadí ani Karin, ktorá je na sociálnych sieťach aktívna a zvyšujúci sa počet followerov ju môže iba tešiť. Aj napriek tomu, že sa dvojica vo veľkom finále rozhodla vo vzťahu pokračovať aj po vypnutí kamier, rýchlo prišli pochybnosti o tom, či to bolo úprimné.

Obaja sa totiž stretávali s inými ľuďmi a na otázky, či sú naozaj spolu, odpovedali neurčito. Bolo to iba divadlo pre divákov? Teraz už vieme, čo sa naozaj stalo.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News