Pár pri strome
Pexels/Jonathan Borba

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Určite chceš byť aj ty pre svojho partnera úplne dokonalá a robíš pre to všetko na svete. Veľmi si ho vážiš a tak ti záleží aj na jeho blízkych. Rodinu predsa máme iba jednu a schválenie od jeho kamarátov je takisto veľmi dôležité. Ak dostaneš ich požehnanie, vyhrala si a s pokojom na duši sa môžeš vrhnúť do vzťahu, ktorý naberá na vážnosti. No ako uspieť v očiach jeho rodiny a kamarátov? V nasledujúcich riadkoch ti poradíme, ako ich maximálne okúzliš. 

Keď si sa už zoznamovala s rodinou či kamarátmi aspoň jedného z tvojich partnerov, vieš ako to chodí. Máš kŕče v bruchu, oblieva ťa pot, búši ti srdce. Tie pocity a stres sa dajú prirovnať k ťažkej skúške v škole.

A možno to už bolo aj opačne a zoznamovala si zase svojich priateľov a rodinu s frajerom. Ibaže to dopadlo zle a oni ti ho napokon neschválili. Ale ako zaručene uspieť v očiach jeho rodiny a priateľov?

Muž a žena sa na seba usmievajú

Odbúraj stres

Nie je dobré, keď sa hráš na niečo, čo nie si. Buď sama sebou aj v období zoznamovania sa s tvojím priateľom a aj v situácii, ktorá je veľkým krokom v životoch vás oboch. Veľmi záleží na tom, aby si zabodovala u jeho rodiny a kamarátov a práve preto by si na toto stretnutie nemala ísť roztrasená a so stresom.

Musíš byť úplne pokojná. Viem, že sa to povie, no skús si na uvoľnenie predtým dať menší pohár vína. Je dôležité, aby si si povedala, že o nič nejde, aj keď ide o všetko. Dojem na jeho blízkych urobíš jedine tak, ako si spravila dojem naňho. A úplne prirodzene. Vtipkuj, správaj sa ako dáma a prinúť ich myslieť si o tebe, že si preňho ako stvorená.

Pár pri mori

Menej je niekedy viac

Nedávaj si ani hŕbu make-upu. Tvoj partner ťa už bez šminiek videl a bez masky by ťa mali vidieť aj jeho priatelia či rodina. Je to dôležité, keďže ako vymaľovaná bábika budeš pôsobiť príliš vulgárne. Keď hovoríme o prívlastku vulgárne, takisto bude pôsobiť aj výstrih či príliš krátka sukňa.

Stačí si na mihalnice naniesť špirálu, na pery si daj lesk a nedokonalosti zakry korektorom. Prípadne zvýrazni prednosti, no v tomto prípade naozaj platí, že menej je viac. A tiež v žiadnom prípade neupriamuj pozornosť na svoje krivky na tele.

Žena a muž sa usmievajú

Ukáž, že si ho zaslúžiš

Keď sa už stretneš s jeho priateľmi a rodinou, je dôležité, aby videli, ako veľmi ti na ňom záleží a že sa oňho chceš starať do konca života. A oni zase musia pocítiť, že bude v dobrých rukách. To však neplatí iba pri návšteve jeho blízkych.

Budete mať ideálny vzťah, keď ho budeš neustále niečím prekvapovať, vážiť si ho, láskyplne sa ho dotýkať a variť mu. Nemôže to však ísť z donútenia. Keď to robíš s láskou, bude ťa to aj baviť a budeš sa tešiť, že ho niečím prekvapíš.

Muž a žena sa ku sebe túlia

Aj pri jeho rodine a priateľoch ukáž, že ti na ňom záleží. Pozoruj ho, usmievaj sa naňho, dotýkaj sa ho, prípadne pomôž svojej budúcej svokre s kávou či obloženou misou. Dostanete tak príležitosť aj na zblíženie a z toho potom pramení to vytúžené požehnanie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating