Smutná žena sedí na zemi
Pexels/Adril Kudri

Po rozchode to býva niekedy náročné. Ak máš šťastie, so svojím bývalým môžete ostať priateľmi. Môžeš sa ale dostať aj do situácie, kedy sa začne chváliť novým vzťahom a vyhadzovať ti na oči, že on si už niekoho našiel a ty nie. 

Je síce náročné zachovať si chladnú hlavu, no mala by si sa o to pokúsiť. V žiadnom prípade by si nemala robiť nasledovných 5 chýb. Iba by si mu tak potvrdila, že ti zabrnkal na citlivú strunku a že sa ťa jeho správanie dotklo. A to určite nechceš.

Nehľadaj si narýchlo niekoho

Nesnaž sa zbaliť prvého chlapa len preto, aby si sa aj ty mohla pochváliť novým vzťahom. Nebolo by to fér voči tebe a už vôbec nie voči tomu mužovi.

Je úplne v poriadku, ak potrebuješ viac času, pretože sa nie je kam náhliť. Skákať z jedného vzťahu do druhého býva často chyba, z ktorej len zriedka vznikne niečo plnohodnotné a trvácne.

Nestalkuj ho na sociálnych sieťach

Nesleduj ho neustále na sociálnych sieťach a nehľadaj si dokonca ani jeho nový objav, aby si o nej zistila všetko, čo je možné dohľadať. Nechaj ich žiť svoj vlastný život a nedovoľ, aby to zasahovalo teba. Rozišli ste sa predsa, tak nemáš dôvod na to, aby ťa aj naďalej takto výrazne ovplyvňoval.

Ak by ťa to stále lákalo, radšej ho zablokuj. Bude to pre teba jednoduchšie, pretože vieš ako sa hovorí – zíde z očí, zíde z mysle.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating