Vilém Šír so svojimi partnerkami
Instagram/tvmarkizaofficial/vildasir

Aj keď sa zdalo, že je zamilovaný až po uši do Nikol, ktorá si ho získala v reality šou Love Island, Vilda si zrejme chcel užívať viac slobody. Vilém Šír sa dostal do povedomia divákov práve vďaka relácii, kde mladí ľudia hľadali lásku v exotickej Dominikánskej republike. Aj keď sa mu pošťastilo, jeho následné účinkovanie v Let’s Dance všetko zmenilo. Teraz sa po jeho boku vďaka Markíze objavuje nová kráska.

22-ročný Vilda a o rok staršia Nikol, vyzerali ako pár, ktorý sa rozhodne našiel. Nie len, že sa k sebe fyzicky hodili, ale rozumeli si v mnohých oblastiach, medzi ktorými nechýbal spoločný humor či vášeň pre tanec. Práve tá ho dostala až do šou Let’s Dance, kde súťažil so Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou. V oboch reláciách pritom spoločne so svojimi polovičkami obsadil tretie miesto.

Vilda a Zuzana v Let’s Dance

Práve aj jeho pôsobenie mohlo za šokujúci rozchod s Nikol. „Na Love Islande to bolo strašne krásne, ale tou poslednou skúškou je, keď prídete domov a dostanete do ruky mobil, ktorou sme úplne, alebo skôr Vilda, ňou neprešiel. Začal hovoriť, že sme spolu boli len naoko a bolo to kvôli šou, o čom sa ja nevedela. Každý deň mi chodia správy od dievčat, že im píše a posielajú mi videá, kde je Vilda,“ priznala so slzami v očiach.

O Vildovi sa začalo šuškať, že si v Bratislave užíva pozornosť žien. Jeho srdce si však evidentne ukradla iba jedna, s ktorou teraz trávi dokonca aj dovolenku. Neuveríš, o koho ide!

S Nikol im to po šou dlho nevydržalo

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News