Denný horoskop
Pexels/Megan Ruth

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čo robiť po rozchode? Aj ty si kladieš takúto otázku? Určite to nie je jednoduché pre žiadnu ženu, no ani napriek tomu by sme nemali strácať svoju úroveň a dopúšťať sa „školáckych“ chýb. Nijakým spôsobom ti to nepomôže, skôr naopak. Budeš sa cítiť oveľa horšie. 

V našom predošlom článku sme hovorili o tom, že byť single nie je hanba. Je to veľká pravda, ktorú by si si mala zapamätať. Nesnaž sa svojho bývalého získať silou-mocou späť. Iba by si tak vyzerala, že si veľmi zúfalá. Preto by sme ti chceli poradiť, aby si sa vyvarovala týchto 7 chýb po tom, čo váš vzťah skončil.

Nepíš a nevolaj mu

Nekontaktuj ho, nikomu tým nepomôžeš. Aj keď budeš mať také nutkanie, radšej ho potlač. Ak ti dal kopačky, bolo to z nejakého dôvodu a teraz určite nechce, aby si ho stále otravovala. Tebe tiež dobre padne, ak o ňom nebudeš počuť.

Nestalkuj ho na sociálnych sieťach

Väčšina žien ako prvé urobí to, že ho začne sledovať na sociálnych sieťach a nerobí im problém vytvoriť si preto falošný profil. Nič také nerob. Akceptuj fakt, že určité obdobie bol súčasťou tvojho života, no teraz to tak už nie je. Nechaj ho, nech si žije svoj život a áno, aj s inými ženami.

Nepros ho a nedoliezaj sa ním

Neponižuj sa na takú úroveň, že by si sa mu mala doprosovať. Nežobri, aby sa k tebe vrátil, taká zúfalá predsa nemôžeš byť. Ak s tebou už nechce nič mať, mala by si byť rada, že máš možnosť nájsť muža, ktorý za to bude naozaj stáť. Prečo by si sa chcela uspokojiť s niekým takýmto?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating