Rodinné filmy
Instagram/unofficial_merylstreep, Instagram/dpanabaker

Rodinu si začneme vážiť až po tom, čo o ňu prídeme alebo vtedy, keď sa v nej stane niečo nebezpečné. Je to bolestivá pravda, ktorú si mnohí nechcú priznať.

Uvedom si silu spoločných génov skôr, než bude neskoro. Pomôžu ti aj tieto filmy, vďaka ktorým pochopíš jej vzácnosť.

Aj dvaja sú rodina

Dramatická komédia o tom, že život vie prinášať ťažké udalosti v tých najneočakávanejších momentoch. Hlavný hrdina Samuel sa v jeden deň dozvie, že je otec a o dieťa sa teraz musí starať. Jeho biologická matka utečie a tak sa musí Samuel pustiť do výchovy. Zvládne sa muž postarať o malé a bezbranné dievčatko? To sa dozvieš, keď si film pozrieš.

Nejako sa to komplikuje

Bláznivá rodinná komédia o rozvedených manželoch, ktorým sa situácia vymkne z pod kontroly. Skvelá Meryl Streep v hlavnej úlohe dodáva filmu vysokú kvalitu a počas jeho sledovania si budeš priať, aby si tam bola.

Jane a Jake si prechádzajú rozvodom, no nevinná večera ich znovu zvedie dokopy a skončia spolu v posteli. Je tu však jeden háčik – Jake má už novú rodinu a syna a Jane sa stretáva so svojím architektom. Ako sa z toho dostanú von?

Tvoje, moje a naše

Starší film, ktorý ti ukáže súrodeneckú lásku a silu v jednom. Dvaja zamilovaní ľudia, výtvarníčka Helen a vdovec Frank, spoja svoj život svadbou a stane sa z nich rodina. Vtipné však je, že Frank má 8 detí a Helen má 4 vlastné a 6 adoptovaných. Chaos, ktorý nastane v ich dome, bude nezastaviteľný, pretože v jednom momente sa všetky deti spoja proti rodičom.

Film ti však ukáže, že veľká rodina so sebou prináša veľa problémov, no aj veľa lásky.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife