Instagram/luciamokranova

Už má po zákroku! Minulý týždeň zaskočila fitnesska a influencerka Lucia Mokráňová svojich fanúšikov, keď im oznámila, že musí ísť na akútnu reoperáciu. Sympatická mamička a bývala súťažiaca z Farmy totiž podcenila preventívne prehliadky u lekára a v poslednej chvíli jej prišli na to, že jej praskol jeden z implantátov, ktoré si dala urobiť pred 8 rokmi.

Môj doktor ma poslal na preventívne vyšetrenie prsníkov, pretože som nebola dlho. Keď sa ma spýtal, kedy som bola naposledy, tak som sa zamyslela a povedala som, že vlastne ani neviem, možno päť rokov dozadu,“ priznala sa čerstvá tridsiatnička.

Po potvrdení obáv lekára sa, našťastie, zistilo, že implantát ešte nezačal vytekať, a teda na tom bola o čosi lepšie ako iné ženy. Operáciu jej však ihneď stanovili na 19. januára.

Všade o tom čítam, ako mám chodiť pravidelne na kontroly, mám to v hlave, ale vždy som si povedala, nič ma nebolí, nič mi nie je, veď som zdravá. Neodkladajte pravidelné kontroly, pretože niekedy môže byť neskoro,“ uvedomila si Lucia, ktorá sa na svojom Instagrame aktuálne prihovorila fanúšikom už po zákroku, z ktorého mala veľké obavy.

Pokračovanie článku na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News