Instagram/scandinavian.interior/monica.rablewska

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V tomto svete nabitom stresom a problémami, ktoré sa na nás valia z každého smeru, nie je nič lepšie, ako prísť domov a vychutnať si ticho a pokoj, ktoré pre nás predstavuje bezpečnú oázu. Domov je miesto, ktoré si vytvárame podľa vlastného vkusu a možností tak, aby sme sa v ňom cítili naozaj ako doma. Ak chceš mať z toho svojho nie len moderný, ale aj veľmi elegantný a čistý priestor, potom je zrejme škandinávsky štýl niečo pre teba.

Pre niekoho príliš svetlý a jednoduchý, pre iných veľmi upokojujúci a trendy. Nemusíš mať pritom postavený dom v tomto štýle či meniť väčšie a drahšie kusy nábytku, aby si sa k nemu priblížila. Postačí ti pár základných pravidiel a najmä, dekorácie, ktoré celý tvoj domov podčiarknu luxusným nádychom.

V prvom rade, zabudni na farebné steny – okrem bielej choď iba do béžovej či krémovej, šedej alebo iných neutrálnejších tónov. Ak si chceš zvoliť výraznú farbu, potom rátaj s tým, že budeš musieť investovať peniaze aj do nábytku, a to je to, čomu sa chceme vyhnúť. Zamerajme sa teda na kúsky, ktoré vymeníš za gýčové doplnky na preplnených skrinkách.

Po akých dekoráciách siahnuť?

Pokračovanie článku na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife