Instagram/tresnickova

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Influencerka a YouTuberka Týnuš Třešničková je na sociálnych sieťach veľmi obľúbená a sleduje ju takmer 440-tisíc ľudí. Určite si pamätáš na hrozivú udalosť, ktorá sa stala ešte v roku 2018, kedy utrpela popáleniny pri návšteve istanbulskej reštaurácie

Iné ženy by možno zostali zdrvené, keďže výrazným spôsobom utrpel aj jej vzhľad a s jazvami, pripomínajúcimi tento okamih, už bude žiť navždy.

Známa kráska ale časom nabrala dosť sebavedomia na to, aby sa nebála svojim fanúšikom ukazovať a aby prijala to, čo sa jej stalo.

Čo ale nevydržalo, bol vzťah s priateľom Viktorom, s ktorým si prešla touto hrozivou skúsenosťou. Po rozchode sa na jej adresu nepekne vyjadroval a o Týnuš tvrdil, že všetko prepočítava len na peniaze.

Od tej doby bola sympatická blogerka single a dovolenky trávila väčšinou so svojou sestrou. Posledné dni prežila v Taliansku a pozorným fanúšikom neuniklo, že niekto jej robil spoločnosť. Vo svojom príbehu priznala, že už viac nie je single.

„Už to nechcem tajiť, aj keď vnímavejší to asi tušia. Do Talianska som letela za mojím priateľom. Je to Talian a žije napoly v Prahe a napoly v Taliansku, takže moje cesty do IT teraz budú asi trochu častejšie,“ zdôverila sa svojim sledovateľom.

Tešíme sa spolu s ňou a prajeme jej, aby sa na ňu naozaj usmialo šťastie v tomto smere a objavila svojho pána božského. 🙂

zdroj: Instagram/tresnickova

Týnuš Třešničková v poslednej dobe žiarila šťastím

Zdroj: Instagram/tresnickova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News