Pexels/Gustavo Fring

Skôr, ako nastane ten šťastný moment, počas ktorého prvýkrát niekoho pobozkáš, musíš zistiť, či aj on cíti k tebe to, čo ty k nemu. Niekedy sú signály naozaj tak zmiešané, že netušíme, či s nami človek flirtuje alebo ide len o priateľskú zábavu. A občas je to až tak skryté, že ani nemusíme vedieť, že k nám vôbec nejaké city prechováva.

Odhaliť, či sa niekomu páčiš, pritom nemusí byť vôbec ťažké. Okrem reči jeho tela si to môžeš preveriť aj pár otázkami. Podľa toho, akú odpoveď na ne dostaneš, budeš vedieť, či sa do teba daný človek naozaj zamiloval.

Čo myslíš, čo je na mne ako osobe najlepšie?

Nahoď medzi rečou túto otázku a počkaj si na to, ktorým smerom sa s odpoveďou tvoj (ne)nápadník vydá. Ak mu ako prvé napadne niečo fyzické, napríklad, že máš pekný zadok, potom ťa vníma len povrchovo. No ak sa naozaj zamyslí a v dobrom opíše nejakú tvoju povahovú vlastnosť, budeš vedieť, že ťa vníma o čosi viac.

Pomohol by si mi s … ?

Žiadosť o pomoc je vždy skvelým spôsobom, ako otestovať, čo je iný človek pre teba schopný urobiť alebo nie. Keď niekomu na tebe záleží, nemá problém s ničím. Keď ťa však odmietne a nenavrhne ani nejakú inú možnosť, s ktorou by ti vedel pomôcť, potom v tom nehľadaj nič viac.

Kde sa vidíš o rok?

Otázka týkajúca sa budúcnosti v ňom (ak sa mu naozaj páčiš) pri tebe vyvolá neistotu. Už na prvý pohľad budeš vedieť, že si ho trocha prekvapila a zrejme bude uhýbať aj pohľadom. No jeho odpoveď síce bude hanblivá, ale aj tak sa prizná, že by túžil po vzťahu. Možno toto bude impulz, ktorý ho prinúti prejaviť aj niečo viac.

Aký typ ženy si vieš vedľa seba predstaviť?

Toto sa môžeš opýtať iba vtedy, ak máš s daným človek už bližší vzťah, napríklad ste dobrí kamaráti, ktorí sa vedia úprimne porozprávať. Nie je potom nič ľahšie, ako si podľa odpovede skontrolovať, či neopisuje vzhľadovo alebo povahovo niekoho, kto sa nápadne podobá práve na teba.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating