Pixabay/AdinaVoicu

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nezadaní ľudia často hovoria, že byť single prináša veľa výhod. Byť vo vzťahu vraj so sebou nesie samé nevýhody a hádky. Hovoria to však len preto, lebo ešte nestretli nikoho, s kým by zažili pravú lásku.  

Tá prináša len voľnosť, radosť, milovanie a týchto 7 benefitov. V tom šťastnom vzťahu totiž nenájdeš žiadne nevýhody.

Cítiš sa milovaná

Najväčšia výhoda a zároveň aj najlepší pocit. Ako sa hovorí – v živote je najdôležitejšie milovať a byť milovaný. Vďaka tomu sa zdá byť svet lepším miestom.

Nezaspávaš sama

Pre mnohých je to možno zanedbateľný bod, pre iných veľmi podstatný. Osamelosť a pocity samoty nie sú práve najlepšie, preto je skvelé, keď si vo vzťahu a môžeš sa o posteľ s niekým podeliť. Taktiež vieš, že keď sa pretočíš, druhá osoba tam stále bude. Rovnako aj vtedy, keď sa zobudíš. Miluješ aj ty to túlenie?

Máš niekoho, s kým sa môžeš podeliť o svoje pocity

Ľudia sú spoločenské bytosti. Neprežila by si, ak by si mala byť do konca života sama. Ak máš priateľa, máš tú výhodu, že sa môžeš s niekým rozprávať, hovoriť mu o svojich pocitoch a opisovať svoje vnútro.

Cítiš sa voľná

Single ľudia najviac argumentujú tým, že keď sú sami, nikto sa im nestará do toho, kde sú, s kým sú, kedy prídu domov a v akom stave. Avšak, to sa nerobí ani vo vzťahu (v tom spokojnom). V partnerstve by si sa mala neustále cítiť voľná, nie ako otrok.

S priateľom môžeš vyriešiť mnoho problémov efektívnejšie

Viac hláv, viac rozumu. Vďaka tomu, že sa mu so svojimi problémami zdôveríš, sa na to pozrie z iného uhla pohľadu. Je známe, že chlapi rozmýšľajú inak, než ženy. Možno to bude práve on, kto ti pomôže vyriešiť všetky ťažké úlohy.

Má sa o teba kto postarať

V tých momentoch, kedy ťa prepadne chrípka, črevná viróza, zápal priedušiek či len obyčajná bolesť hrdla. Vieš, že tu je niekto, komu na tebe stále záleží a postará sa o teba.

Sviatky netráviš sama

Možno sebecký dôvod, no radí sa medzi výhody. Nemusíš tráviť tieto dni, ktoré sú plné rodiny a šťastných ľudí, sama. Máš sa o koho oprieť, s kým sa zasmiať, urobiť si spoločnú fotku a ísť na zimné rande či sa sánkovať.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating