Unsplash/Kate Kalvach

Keď nie sú muži pripravení na vzťah alebo sa bezhlavo nezamilovali, vedia toho narozprávať veľa. Napríklad aj to, že pre neho nie si dosť dobrá a mala by si si hľadať iného.

Pokiaľ ti chlap povie, že si zaslúžiš lepšieho, ver mu. Nestrácaj s ním čas, pretože by ťa nič dobré nečakalo. Jednoducho – tento muž sa do teba nezamiloval, iba s tebou rád trávil čas. Nechce ťa využívať, preto ti povie takúto vetu.

Drahá, tohto muža v živote naozaj nepotrebuješ. Keby bol pripravený, povedal by, že to s tebou chce skúsiť a že mu vzťah za to stojí. Ak to nepovedal, je zbabelec a nechal si utiecť skvelú ženu.

Ty si však hľadaj muža, pre ktorého budeš vždy dosť. Takéto, ktorý ti každý deň povie, že nevie, čo by bez teba robil a bude ti dokazovať, aká si pre neho vzácna a za čo všetko je vďačný.

Naozaj nepotrebuješ partnera, ktorý hrá nevyspelé hry a ženy len využíva na zábavu. Toho prenechaj mladším dievčatám, ktoré sa ešte hľadajú a potrebujú pár lekcií.

Raz nájdeš takého, ktorý od teba nikdy neodíde a bude vedieť, aký poklad našiel. Takého, ktorý je chlap slova, no aj činu. Nebojí sa manuálnej práce, dokáže sa o teba postarať a každý deň ťa bude nosiť na rukách (hoci len metaforicky).

Tohto muža si zaslúžiš, pretože si vzácna a ťažko nájsť v modernej dobe partnerku, ktorá netúži po kreditných kartách, luxuse, drahom aute či materiálnych darčekoch. Ako sa hovorí – zachovaj si svoju tvár v každej situácií a hľadaj človeka, ktorý má rovnaké hodnoty ako ty.

Lásku, úprimnosť, dôveru, rodinu, vernosť a spoločne strávený čas.  

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating