instagram/couplegoals

Keď niekto hovorí o tom, aké sú ženy vyberavé, mal by sa dobre zamyslieť. Ženy chcú pre seba len to najlepšie – rovnako ako muži. Preto sa dá povedať, že aj väčšina mužov je vyberavá. Po týchto ženách chlapi túžia.

Po tej, ktorá je sebavedomá

Mať zdravé sebavedomie je jednoducho príťažlivé. Žena, ktorá vie o svojich kvalitách a zároveň sa snaží pracovať na svojich slabých stránkach, má niečo do seba. Muži z nej šalejú.

Po tej, ktorá nie je závislá

Žena snov by si podľa mužov mala spravovať svoje financie sama a mala by byť nezávislá. Samozrejme, že prvé rande môže zaplatiť muž, no neskôr by sa mali striedať. Žena, ktorá necháva všetko na mužovi, nie je atraktívna. Oni chcú vidieť, že vie urobiť niečo aj sama od seba.

Po tej, ktorá na sebe pracuje

Pod prácou sa však nemyslí zamestnanie. Pre mužov je žena príťažlivá vtedy, keď rozvíja svoje schopnosti a zručnosti aj mimo práce. Keď je ochotná zdvihnúť zadok a ísť cvičiť, keď pomáha ostatným, keď sa snaží zlepšiť cudzie jazyky a robí to, čo ju baví.

Po tej, ktorá žiarli len primerane

Žiarlivosť je vo vzťahu potrebná, pretože poukazuje na to, že tomu druhému na partnerovi záleží. No mužom prekáža, ak žena žiarli veľa. Oveľa viac je pre nich žena atraktívna vtedy, keď vie, akú má hodnotu a ostatné ženy nevníma ako „hrozbu“.

Po tej, ktorá nie je len pekná, ale aj múdra

Keď majú muži záujem o skutočný vzťah, oveľa viac ich priťahuje žena, ktorá je inteligentná. Vtedy majú istotu, že s touto ženou ich čaká budúcnosť. Vie otvorene komunikovať, neutečie pri prvom probléme, nezaoberá sa plytkými vecami a má nastavené reálne hodnoty. Táto žena vie, čo znamená rešpekt, úcta, úprimnosť a dôvera.

Samozrejme, ak chceš, aby po tebe muži túžili, nemala by si sa zameriavať len na jednotlivé kategórie. Mala by si mať všetky kvality, ktoré sú tu uvedené v primeranej miere. Ak nájdeš muža, pri ktorom budeš cítiš pravú lásku, bude po tebe túžiť stále. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating