Pexels/Misha Voguel

Ak váhaš nad tým, či si máš zablokovať jeho číslo alebo nie, urob to. Keby si na to nemala dôvod, nerozmýšľala by si nad tým.

Je to presne ten typ muža, ktorý nechce viac. Má ťa len na zábavu. Vždy ťa sklame, keď ti odpíše jednoslovne a stále čakáš, kedy sa ozve prvý. Ten deň však nikdy nepríde. Zablokuj si jeho číslo hneď, ako ti tá myšlienka napadne. Preruš s ním kontakt, pretože by si sa len trápila. Zaslúžiš si byť niekoho prvou a jedinou voľbou.

Si žena, ktorá si zaslúži viac, s ktorou muž nemôže zaobchádzať ako sa mu zachce a ktorej by sa malo dostať uznania a rešpektu. Si skvelou ženou, ktorá pozná svoju hodnotu.

Nastav si hranice, ktoré nedovolíš nikomu prekročiť. Staraj sa o seba a preruš kontakt s každým mužom, ktorý to nebude rešpektovať. Kto si, aby si si nezaslúžila spätnú odpoveď? Kto si, aby si bola len na jedno použitie?

Urob to. Ak sa teraz stretávaš s mužom, ktorý ťa len využíva a manipuluje, zablokuj si jeho číslo.

Na svete je veľa mužov, ktorí by ťa chceli. V ich náručí by si sa cítila krehko, milovane a bezpečne. Keď takýto muž príde, budeš to vedieť. Bude ťa rozosmievať vždy, keď budeš mať zlý deň. Bude sa o teba starať, bude tvojím priateľom, bude ťa chrániť. Ver mi, oplatí sa na naňho počkať.

Nebude ťa nútiť robiť niečo, čo nechceš a už vôbec ťa nebude nútiť porušovať tvoje nastavené hranice. Tento muž ti vždy napíše ako prvý. Bude ti písať správy „dobré ráno“, no nezabudne ti zaželať aj krásnu noc. Budeš jeho prvou myšlienkou hneď po zobudení a neopustí ťa ani v tých najťažších chvíľach.

Tento muž o teba nikdy neprestane bojovať  a aj s pribúdajúcimi vráskami budeš preňho tou najkrajšou ženou na celom svete. Zaslúžiš si takú lásku, ktorá bude tvoje dni napĺňať šťastím a radosťou. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating