flickr.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Elizabeth Taylor je známa tým, že mala 7 manželov s tým, že jedného si vzala 2-krát po tom, ako sa rozviedli. Dobre, asi by som ju nemala vychvaľovať alebo dávať za vzor, avšak jej výrok:“S mužom, s ktorým som randila pred 30 rokmi, by som dnes nešla ani na obed.“ je viac ako len pravdivý.

Meníme sa. Kto povie, že ľudia sa nemenia, je hlupák. Meníme sa, formujeme, prehodnocujeme a takisto meníme aj naše názory. Dospievame, robíme chyby, zamilujeme sa, oľutujeme isté veci a stávame sa silnejšími. Určite si sa aj ty opýtala samej seba, ako je možné, že sa ti mohol páčiť ten muž, ktorého si kedysi tak chcela? Zvláštne nie, že si sa tak zmenila?

Gratulujem ti, pretože je to úplne v poriadku. Naše nároky na mužov sa vekom menia. V puberte ti stačilo, že bol pekný, milý a vlastne si ho považovala za hrdinu. To že mal nejaké nedostatky ako to, že skôr presadzoval alkohol ako frajerku, bolo celkom hrdinské. Dnes už vieš, že tvoj muž musí mať aj niečo viac v hlave a že ak má byť raz otec tvojich detí a tvoj životný partner, musí chcieť od života aj niečo viac ako len párty a dobrý alkohol.

„Akonáhle sa ľudia zamilujú, dejú sa obvykle veľké veci, ktoré menia život.“

Som názoru, že v našom živote musíme spoznať viac mužov a podľa toho prísť na to, čo od svojho partnera naozaj očakávame. Je úplne normálne, že sa sklameš. Je úplne v poriadku, že za zamiluješ viackrát. O tom je život. O krásnych momentoch zaľúbenia aj vytriezvenia. Každá skúsenosť sa počíta. Všetko má svoj význam, tak ako aj lásky tvojho života.

To, že dnes si nedokážeš vysvetliť, čo si na tom konkrétnom mužovi vlastne videla, je úplne v poriadku. Dôležité je, že si v novej fáze života. Dôležité je, že si uvedomuješ svoju hodnotu a to, čo od života chceš. Určite si vďačná za všetko, čo ti ten muž do života priniesol. Pamätaj si, že to bolo potrebné pre to, aby si niečo nové pochopila a získala.

Tak čo, ani ty by si dnes nešla na rande s mužom, s ktorým si randila pred pár rokmi?

Gratulujem drahá, rastieš, spoznávaš. Stávaš sa viac sama sebou. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating