pexels.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Šťastie sa nedá len tak niekde nájsť, treba ho hľadať a každý deň sa usilovať nájsť niečo, vďaka čomu sa budeme cítiť šťastní. Ani drahé Vianočné dary, či iné materiálne veci, ktoré sme dlho chceli, nás natrvalo šťastnými neurobia. Šťastie sa ukrýva vnútri a na to, aby sme ho objavili občas potrebujeme trošku podstrčiť. Práve preto ti dnes prinášame článok o tom, ktorá vec ťa urobí šťastnou v nasledujúcom roku.

Baran – tvoja rodina

V prvom rade, by som rada pripomenula, že rodina nemusí byť len tá pokrvná. Nie každý z nás mal to šťastie, že sa narodil do milujúcej rodiny, no na to tu máme priateľov – teda rodinu, ktorú si vyberáme sami. Drahý baran, to čo ti bude chýbať ku šťastiu v roku 2019 budú blízky ľudia, pocit bezpečia a tepla, ktoré ti dokáže vniesť do duše len prítomnosť tvojej rodiny.

Býk – niekto, s kým sa môžeš porozprávať

Pravdou je, že býk toho v sebe veľa ukrýva. Máš množstvo vecí, ktoré ti ležia na srdci, no zároveň obrovský problém niekomu sa s nimi zveriť. Presne preto bude tá správna osoba tvojím kľúčom ku šťastiu v novom roku. Niekto, komu budeš môcť odhaliť všetky svoje tajomstvá a pozorne ti bude načúvať.

Blíženec – pocit emocionálnej istoty

V roku 2018 to bolo u teba ako na hojdačke. Nikdy si nevedela, čo v skutočnosti cítiš. Preto by tvojim novým predsavzatím malo byť dosiahnutie emocionálnej istoty a akéhosi bezpečia, kedy budeš presne vedieť analyzovať svoje pocity. Budeš ich chrániť a budeš sa cítiť fajn.

Rak – osobné hranice

Ľudia ťa zvyknú využívať hlavne pre tvoju dobrotu. Máš citlivé srdce a tak ti je ľúto niekoho od seba odstrčiť, a to aj v tom prípade, že je pre teba toxický. Na to, aby si mohla byť v novom roku šťastná, si potrebuješ stanoviť isté hranice, čo môžeš tolerovať a čomu musíš povedať jasné nie.

Lev – odpočinok

Stále si v jednom kruhu. Zamestnáva ťa práca, koníčky, rodina aj priatelia. Nikdy si nedávaš prestávku a snažíš sa dostať zo seba úplne maximum. No ľudia si občas potrebujú oddýchnuť, aby načerpali sily na to, čo ich v živote čaká. Presne preto je oddych to, čo v novom roku potrebuješ, aby si bola šťastnejšia.

Panna – tvoji priatelia

Všetci vieme, že si dostatočne sebestačná a nemáš najmenší problém so samotou. Všetko zvládaš ľavou zadnou, no občas zabúdaš na svoje pocity. A práve preto by si viac času v novom roku mala venovať tým pravým priateľom. Veď ty už presne vieš, o kom je reč.

Váhy – tvoje ambície

Viem, aký bol pre teba rok 2018 náročný. Tvrdo si drela na tom, aby si dosiala všetko, po čom túžiš. A mám pre teba dobrú správu. V  roku 2019 zožneš plody svojej snahy a tvoje ambície, ktoré ťa hnali vpred ťa prinesú k vytúženému cieľu. Nevzdávaj sa, drahá Váha, už si blízko.

Škorpión – tvoja viera

Aj ty si tvrdo pracovala v tomto roku. A to hlavne na svojom vnútre. Snažila si sa nadobudnúť vieru, v samú seba. Neprestávaj s tým, ide ti to skvele. Sebadôvera a viera v to, že všetko je presne tak, ako má byť, ťa napokon urobí šťastnou.

Strelec – tvoja sloboda

V novom roku sa ti podarí konečne vypustiť svojho dobrodružného ducha. Teda aspoň by si sa o to mala snažiť, ak chceš byť naozaj šťastná. Ukrýva sa v tebe túžba cestovať a spoznávať svet presne taký, aký je. Ver, že skôr či neskôr sa vydáš na cestu, a zažiješ rok svojho života.

Kozorožec – tvoja vôľa robiť kompromisy

Ľudia v tvojom živote ťa potrebujú rovnako, ako ty potrebuješ ich. Viem, že je tvojou obľúbenou pózou, byť ľadovo chladná a nekompromisná, no na tanec treba dvoch. Drahá, kompromisy ti zlepšia život. Akonáhle pochopíš, že pravdu nemusíš mať vždy len ty, všetko pôjde v živote ľahšie a v konečnom dôsledku budeš omnoho šťastnejšia. Menej bojov a viac lásky ♥

Vodnár – tvoje vedomie

Musíš sa hlboko ponoriť do toho, čo sa práve deje. Preskúmať všetky svoje možnosti, svoje pocity a to čo chceš. Šťastie je ukryté v tvojom vnútri a to doslova. Snaž sa preto byť viac prítomnou a vedomou, v každej jednej chvíli tvojho života. Ak budeš počúvať svoju intuíciu, navedie ťa k tomu, čo ťa urobí šťastnejšou.

Ryby – tvoja vášeň

Máš v sebe neskutočnú dávku predstavivosti, ktorú dokážeš premeniť do umenia. Preto nikdy neprestávaj s tvorením toho, čo vieš. Ľudia ťa často podhodnocujú, no pritom nevedia, čo sa v tebe ukrýva. Odhaľ to a vypusť zo seba, všetko čo ukrývaš. Tvoja vášeň ťa privedie k šťastnejšiemu životu.

 

Zdroj: elitedaily.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife