Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ďakujem ti za tie všetky krásne chvíle, ktoré som mohla tento rok zažiť. Ďakujem ti za to, že som mala možnosť spoznať tak úžasných ľudí, precestovať neskutočne veľa krásnych a výnimočných miest. Ďakujem ti, že si bol lepší, ako ten predchádzajúciBol si:

Veľmi poučný. Moje chyby ma učili. Za tento rok ich bolo viac než dosť. Naučila som sa, že sa nevypláca utekať pred problémami, ale radšej ich vyriešiť. Naučila som sa, že netreba veriť každému, kto sa na mňa pekne pozrie. Naučila som sa, že ak niečo chcem, musím si ísť pevne za tým. Naučila som sa stanoviť si ciele a tie dodržiavať. Preto dúfam, že som aspoň o trošku viac múdrejšia, pozornejšia, silnejšia a odolnejšia.new-years-eve-1283521_960_720

foto: pixabay.com

Veľmi ťažký. Nebol to ľahký rok. Boli tu ťažké chvíle, kedy mi všetci chýbali.  Ležala som v chodbe na zemi, pamätám si to doteraz. Volala som s mamou a plakala som jej do telefónu. Moje slzy stekali po tvári a mala som premočené tričko. Napriek tomu, aký bol tento rok zlý, odpúšťam mu. Odpúšťam mu, za všetky tie osamelé noci, za bezduché dni a depresie. Odpúšťam aj sebe, tento rok som svoje telo veľmi týrala. Teraz viem, že to nebolo správne.

Veľmi jedinečný. Ale rok 2016 milujem.  Dal mi tak veľa krásneho. Ďakujem mu za všetky tie chvíle, kedy som objavila skutočné priateľstvo, lásku, šťastie, kedy som pochopila, že rodina je na to, aby si pomáhala. Milujem ho aj za letné večery, kedy sme sedávali so smiechom pri vatre a rozprávali sme si historky z detstva. Milujem ho pre tie chvíle, kedy mi dal pocit, že všetko zvládnem. Kedy som sa cítila voľná a šťastná.bonfire-1867275_960_720

Zdroj: pixabay.com

Bude mi chýbať.

Ako každý rok, aj tento rok mi bude chýbať. Keď sa obzriem ešte raz za seba, vidím, že som ho nepremárnila. Bol to rok rozhodovaní, ktoré veľakrát neboli jednoduché, ale napriek tomu bol rok 2016 dokonalý. Bude mi chýbať.

 2017 – Som pripravená!

Neviem čo očakávať. Verím, že to bude ďalší úspešný rok. Chcem toho veľa zažiť, vidieť, vyskúšať. Chcem ísť na dovolenku, chcem vidieť Moskvu, chcem si ostrihať vlasy, prefarbiť sa, chcem sa zaľúbiť, chcem úspešne ukončiť tento ročník na škole. Chcem robiť ľudí okolo mňa šťastnejšími, chcem spoznávať nových ľudí, chcem zažívať spontánne výlety a dobrodružstvá.

Som pripravená na to, aby som si napísala nový, čistý a krásny príbeh môjho života v roku 2017. girl-842719_960_720

Zdroj: tumblr.com

 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife