Zamilovaná žena a muž

Čo si budeme klamať, nerozhodnosť pri výbere nového priateľa trápi častokrát mnohé z nás. Deje sa to najmä v prípade, že ťa láka pravá láska avšak nejakým pričinením sa namotáš na dvoch mužov naraz. Podľa čoho by si si však mala vybrať, ktorý je pre teba ten vhodnejší?

Naozaj nie je nič nenormálne na tom, keď sa pri hľadaní lásky akosi nájdu hneď dvaja nádejní nápadníci. Môže sa tak stať počas prehľadávania zoznamiek, ale takisto nepatrnou náhodou. Na tom mať pri hľadaní lásky otvorené aj zadné vrátka nie je naozaj nič zlé. Ak sa pýtaš, prečo klikni SEM.

Podľa čoho sa rozhodnúť, pri ktorom to bude pravá láska?

Je naozaj veľmi ťažké dávať ti presné návody, podľa čoho by si si mala vybrať svojho pána dokonalého. Avšak existuje pár veci, bez ktorých by si do vzťahu určite nemala ísť. Preto sa na ne zameraj aj pri tomto rozhodovaní. Pomôcť ti môžu aj nasledovné riadky.

Zamysli sa, ako ste stretli

Ak máš v zozname dvoch alebo aj viacerých rozdielnych mužov, zamysli sa, čomu predchádzalo vaše stretnutie. Jedného si možno stretla na zoznamke, tak ako milión ďalších, ale druhý z nich ťa mohol sám osloviť na ulici. Zamysli sa najmä nad tým, s ktorým z nich to bolo viac osudové stretnutie, a na ktorého si narazila viac-menej náhodou.

Zamilovaný párik
zdroj: Pixabay/StockSnap

Prezradí ho aj jeho správanie

Samozrejme, že keď sa budú obaja títo páni snažiť na teba čo najviac zapôsobiť, budú sa k tebe správať ako ku kráľovnej. Ty sama by si však mala vycítiť, ktoré správanie ti vyhovuje viac a či náhodou nemá jeden z nich nasadanú len masku. Aj keď sa ti každý páči iným spôsobom, budeš si musieť vybrať, čo uprednostníš, ale aj to, prečo ťa pravá láska láka.

Ešte stále sa nevieš rozhodnúť? Nevadí, máme tu pre teba ešte zopár rád …

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating