Daniela Nízlová na rovinu: TOTO je dôvod, prečo ostala bývať na Slovensku
Šoubiznis & Hot News„Keď veľa cestuješ, zistíš, že aj tak najlepšie je doma. Aj keď žiješ vonku, vždy si pribalíš do kufra náš chlieb, rožky, horčicu, horalky, granko, bryndzu, tvaroh a kopec vecí. Aj keď jasné, že potom ťa tu triafa šľak, treba vypadnúť a zmeniť vzduch na chvíľu. Ale s radosťou sa vrátiš domov, kde je rodina a rodina je na prvom mieste,“ odpovedala Daniela na otázku, prečo ostala bývať doma na Slovensku.
K tej pravej Slovenke patria rozhodne aj bryndzové halušky. U Nízlovcov sa pripravujú pomerne často a Twiinska Veronika o sebe dokonca tvrdí, že ich robí naozaj najlepšie.
Fanúšikovia si pýtali aj recept na ich domáce halušky. Základom je použitie kvalitných surovín a veľké množstvo zemiakov, najlepšie domácich. Nemôže chýbať ani slanina, bez ktorej by halušky neboli haluškami. V zahraničí chutili bryndzové halušky vždy inak, pretože stačí, že použiješ jednu inú surovinu a výsledok už nebude rovnaký.
Vieš si predstaviť život v zahraničí alebo sa ti páči doma na Slovensku?
Zdroj: Instagram/danielatwiins