Boris Kollár a Laura Vizváryová

Boris Kollár sa aktuálne už dlhšiu dobu na verejnosti ukazuje s krásnou blondínkou Laurou Vizváryovou. Tá mu pred vyše rokom porodila syna Abnera. A teraz na svojej sociálnej sieti zverejnila fotku s tehotenským bruškom. Skôr, ako z jej instagramových stories zmizla, stihol ju zaznamenať portál Wanda

Boris Kollár, je podnikateľ, politik a bývalý predseda NR SR za stranu SME RODINA. Okrem toho je známy aj ako multiotecko, ktorému deti porodilo niekoľko žien. Presný počet jeho ratolestí však nechcel prezradiť ani na začiatku tohto roka, kedy bol hosťom v podcaste SNAMI.

Boris Kollár sa hrdo ukazuje s priateľkou Laurou

Pred rokom existovali iba dohady, že mladá podnikateľka s módou má byť tou, ktorá multioteckovi porodí dieťa číslo 13. Tieto špekulácie vznikali na základe príspevkov, ktoré dvojica zverejňovala na svojich sociálnych sieťach. Laura Vizváryová tam prirodzene ukazovala svoje tehotenské bruško. A jeden takýto záber publikovala aj teraz.

„Neverím … Že som mala takéto brucho,“ pripísala blondínka k fotke zverejnenej v stories, kde jej spod dlhých modrých šiat vykúka tehotenské bruško. Je teda viac než jasné, že ide o snímku, ktorá bola zhotovená tesne pred pôrodom Abnera.

Laura sa však s politikom oficiálne začala ukazovať až o pár mesiacov neskôr. Spolu s Kollárovou ratolesťou a jej synom z predošlého vzťahu tak v súčasnosti tvoria jednu z najkrajších a najšťastnejšie vyzerajúcich rodiniek v slovenskom šoubiznise. Nuž, ktovie, možno je blondínka konečne tou pravou a osudovou ženou v Borisovom živote.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Vizvaryova (@_leyla_lv_)

Zdroj: Wanda

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News