Máš pocit, že o teba stratil záujem? Toto je 5 faktorov, prečo ťa už nechce

Cítiš, že tvoj partner o teba stráca záujem? Existujú rôzne dôvody, ktoré môžu za týmto správaním stáť, no to neznamená, že vina leží na tebe. Ak sa pýtaš, čo by mohlo byť príčinou, tu je 5 možných faktorov, ktoré ti to môžu objasniť.

Vzťahy sa môžu meniť zo dňa na deň a aj tá najväčšia láska dokáže časom vyprchať. Keď si všimneš, že druhá strana začína ustupovať, ignoruje tvoje správy alebo prestáva prejavovať rovnaký záujem, môže to byť nesmierne frustrujúce.

Zmenili sa mu priority

Ľudia sa neustále menia, rovnako ako ich priority. Osoba, ktorá na začiatku vkladala veľa energie do vzťahu, môže postupne čeliť novým povinnostiam. Možno sa teraz sústredí na pracovné problémy, ktoré vyžadujú jeho plnú pozornosť. Táto zmena sa môže odraziť aj na vašom vzťahu, čo môže viesť k častejším hádkam. Aj ty by si chcela mať vlastné priority, ale nevieš, ktoré by to mali byť? TU sa o nich dozvieš viac.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Pocit dusenia

Ak na svojho partnera vyvíjaš prílišný tlak alebo ho dusíš svojimi očakávaniami, môže to vzťah vážne ohroziť. Ak má človek pocit, že sa od neho očakáva viac, než na čo je pripravený, alebo ak sa necíti byť schopný splniť tieto požiadavky, často sa stiahne. Nikdy nikoho do ničoho nenúť a nesnaž sa mať nad ním úplnú kontrolu.

Začal sa nudiť

Nuda je tichý nepriateľ, ktorý sa často objavuje v dlhodobých vzťahoch. Aby láska prekvitala, je dôležité, aby ste sa spoločne dobíjali energiou a boli ochotní skúšať stále nové veci. Pamätaj, ak sa medzi vás dostane stereotyp, je potrebné ho rýchlo prelomiť.

Už to tak necíti

Niektorí ľudia sa jednoducho nedokážu úplne otvoriť alebo vytvoriť hlboké emocionálne spojenie. Ak jeden z partnerov definitívne stratí city, je nepravdepodobné, že sa vrátia späť. Pamätaj, že o vzťah sa treba starať a najdôležitejšia je úprimná a pravidelná komunikácia.

Je v tom niekto iný

Nie je azda nič horšie ako to, keď do vzťahu vstúpi tretia osoba. Jedným z najťažších dôvodov, prečo partner stratí city, je to, že sa zamiloval do niekoho iného. V takejto situácii nepodliehaj negatívnym emóciám a rešpektuj jeho pocity.

Pamätaj, že každé partnerstvo je jedinečné a neexistuje univerzálny dôvod, prečo niekedy prestane fungovať. Vždy zostaň úprimná, rieš problémy s chladnou hlavou a pamätaj, že láska sa dá zachrániť, ak na nej obaja pracujú.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating