Liam Payne z One Direction zomrel

Obrovský šok pre celý svet. Spevák a lámač ženských sŕdc Liam Payne z hudobnej skupiny One Direction zomrel vo veku 31 rokov. Informoval o tom portál CNN, ktorému polícia poskytla vyjadrenie. 

Liam Payne bol anglický sólový spevák a člen úspešnej chlapčenskej skupiny One Direction, ktorú svojho času zbožňovali tínedžerky po celom svete.

Prvýkrát sa objavil v X Factore UK v roku 2008, kde neuspel kvôli svojmu veku. Mal vtedy iba 14 rokov. O 2 roky neskôr skúsil šťastie opäť. Z publika si vyslúžil ovácie a postúpil. Samostatne sa však dostal len do druhého kola súťaže. Potom ho porotcovia spojili s približne rovnako starými súpermi Harrym Stylesom, Louism Tomlinsonom, Niallom Horanom a Zaynom Malikom. A tak vznikla kapela One Direction.

Liam sa už ako 23-ročný sa stal oteckom. Syna mu porodila priateľka Cheryl Cole. O rok neskôr však oznámili rozchod. Payne sa potom dal dokopy s úspešnou modelkou Mayou Henry, ktorú mal požiadať o ruku. Ani tento vzťah mu ale nevydržal a aktuálne už dva roky randil s Kate Cassidy. Pred pár hodinami však aj ju zasiahla tragická správa.

Liam Payne zo skupiny One Direction zomrel

S touto šokujúcou informáciou prišiel portál CNN, ktorému polícia v Buenos Aires poskytla vyhlásenie. 31-ročný bývalý člen „boybandu“ mal zahynúť po páde z tretieho poschodia hotela na ulici Costa Rica v štvrti Palermo.

Vo vyhlásení sa uvádza, že v stredu popoludní policajti išli do spomínanej budovy potom, čo dostali telefonát na linku 911 o agresívnom mužovi, ktorý pravdepodobne bol pod vplyvom omamných látok alebo alkoholu. Nie je však jasné, či naozaj išlo o Liama.

Payne bol poslednýkrát na verejnosti videný 2. októbra v Argentíne, na koncerte svojho bývalého kolegu z kapely, Nialla Horana. Nedávno dokonca v Anglicku oslávil svoje 31. narodeniny.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

Zdroj: CNN

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News