Skutočná láska či len namotávka? 5 znakov, že ťa má úprimne rád

Láska je v konečnom dôsledku to najkrajšie, čo v skutočnosti máme. Bez nej by bol život oveľa smutnejší a ťažší. Ak sa pýtaš, či to, čo prežívaš, patrí medzi zamilovanosť alebo len prchké pocity, čítaj ďalej. Toto je 5 znakov, že mu na tebe skutočne záleží. 

Vo všetkom mu veríš

Skutočná láska pozostáva aj z dôvery a úprimnosti. Ak vieš, že sa na neho môžeš spoľahnúť, je to dobrý znak, že máš pri sebe toho správneho. Pravá láska dokáže prežiť naozaj čokoľvek, pretože je postavená na otvorenosti, lojálnosti a mnohých iných veciach.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Máš ho rada takého, aký je

Páči sa ti jeho osobnosť a nikdy by si na ňom nič nemenila? V skutočnej láske nemusíš predstierať, ani sa pretvarovať. Pravé city pochádzajú z nášho vnútra a nedá sa im zabrániť. No ak nie sú naozajstné, môžu vyzerať aj TAKTO.

Prekonávate dobré, ale aj ťažké časy

Láska si neprechádza len dobrými a príjemnými momentami, ale aj ťažkými chvíľami. Skutočný chlap dokáže byť oporou aj v horších časoch, nielen v tých šťastných. Ak sa na svojho partnera môžeš obrátiť aj vtedy, keď ste pohádaní alebo vám to neklape, máš toho správneho.

Máte spoločné hodnoty a ciele

To, že niekto má podobné hodnoty ako ty, môže zohrávať veľkú rolu pri väčšom záväzku. Skutočná láska môže spočívať aj v tom, že obaja chcete dosiahnuť podobné ciele v živote. Ak sa dokážete zhodnúť na zásadných veciach, je väčšia šanca, že váš vzťah bude pevný a dlhotrvajúci.

Rešpektujete sa

Chceš zistiť, či ide o pravú lásku alebo len „namotávku“? To skutočné spočíva v tom, že sa vzájomne rešpektujete a vnímate jeden druhého ako rovnocenného partnera. Ak v ňom vidíš nielen lásku, ale aj dôstojného človeka, ktorý si zaslúži rešpekt, ide o pravý cit.

Skutočná láska nemôže vyzerať len dokonalo, pretože prechádza rôznymi prekážkami. Ak v tvojom vzťahu nachádzaš tieto znaky, môžeš si byť istá, že si na ceste k skutočnému a hlbokému spojeniu.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating