stretnutie

Čaká ťa prvé stretnutie s rodinou tvojej polovičky? Takéto momenty môžu byť stresujúce, ale vďaka pár zásadám sa naň pripravíš dokonale. Ak chceš zanechať dobrý dojem, hlavne nestrácaj sebavedomie a buď prirodzená.

Tu je 6 tipov, vďaka ktorým tento krok vo vašom vzťahu zvládneš bez problémov.

Pýtaj sa ho na jeho rodinu

Pred prvým stretnutím sa partnera opýtaj na základné informácie o jeho rodine. Zisti, aké majú záujmy, názory a postoje, aby si ľahšie našla spoločné témy a pripravila sa na rozhovory, ktoré vás môžu zblížiť. TU sa dočítaš o tom, ako zvládať aj budúcu svokru s úsmevom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Obleč si niečo elegantné

Rodina možno nerieši, čo máš oblečené, no prvý dojem sa bude niesť s tebou ešte dlho. Vyber si oblečenie, ktoré je elegantné, pohodlné a zároveň odráža tvoju osobnosť. Vyhni sa výrazným výstrihom a minisukniam. Ak je rodina skôr konzervatívna, zvoľ decentnejší vzhľad, ktorý však stále ukáže tvoju jedinečnosť.

Nemeškaj, nemeškaj a nemeškaj

Zvykneš meškať a tvoje okolie je z toho nervózne? Na prvé stretnutie s rodinou tvojej polovičky sa radšej snaž prísť načas, inak si o tebe môžu spraviť zlý dojem. Tým, že dorazíš včas, ukážeš, že ti záleží na dochvíľnosti a že túto udalosť neberieš na ľahkú váhu.

Prines im malé prekvapenie

Malý darček môže byť výborným spôsobom, ako si získať sympatie jeho rodičov. Nemusí to byť nič drahé alebo okázalé – postačia kvety, čokoláda či víno. Takéto gesto prejavuje slušnosť a ukazuje, že si dobre vychovaná. Ak poznáš ich obľúbené veci, vyber niečo, čo ich skutočne poteší.

Neskáč im do reči

Maj na pamäti, že jeho rodina sa jedného dňa môže stať aj tvojou, a preto by si sa mala správať s ohľadom na tento fakt. Prejav záujem o ich životy a daj im najavo, že ti na nich záleží. Pýtaj sa na ich záľuby, prácu či cestovateľské zážitky. Aktívne počúvanie je jedným z najlepších spôsobov, ako si získať dôveru a sympatie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Buď sama sebou

Nikdy sa nesnaž predstierať, že si niekto iný, pretože ťa to môže neskôr dobehnúť. Buď úprimná a sama sebou. Uvoľni sa a pamätaj, že aj oni môžu cítiť stres – ich syn si totiž priviedol domov ženu, ktorá by mohla byť budúcou členkou rodiny.

Tak čo, čaká prvé stretnutie aj teba? 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating