Dunaj, k vašim službám
Instagram/filip_tumaa/janamajeska

Diváci si všimli, že do seriálu Dunaj, k vašim službám sa vrátila dobre známa postava. Poznamenali to v diskusii na Facebooku. Postrehla si to aj ty?

Siedma séria dobovej ságy Dunaj, k vašim službám sa vysiela už druhý mesiac. Zavítalo tam niekoľko nových postáv, pomaly ale isto sa mení charakter jedného z najviac nenávidených mužov v seriáli a zdá sa, že po odvysielaní nasledujúcich častí budeme prekvapení ešte viac.

Dobre známa postava v seriáli Dunaj, k vašim službám

Hoci si Ráchel Šoltésová myslela, že sa do dobovej snímky ešte vráti ako Vilmina dcéra Kristína a tešila sa na to, zdá sa, že napokon sa to nestane. Do seriálu sa však vrátila dobre známa postava, alebo teda, jej charakter.

V posledných epizódach sme boli svedkami návratu starej Leny. K manželovi Tonkovi je rovnako uštipačná a nepríjemná, ako predtým. A fanúšikom sa tento jej prerod náramne páči.

„Tak na tejto scéne sa bavím. Lena je už tá istá Lena ako predtým,“ uviedla jedna z nich v diskusii na Facebooku. „Som veľmi rada, že sa vrátila ,stará‘ Lena. Chýbali mi tie jej sarkastické slová,“ súhlasí ďalšia. „Lena je už konečne vo svojej koži,“ dodala ešte jedna.

„Vracia len to, čo jej dopriate nebolo,“ poznamenala diváčka. „Lena nemá chybu, je topka. Len už by sa aj jej mohlo začať dariť,“ myslí si ďalšia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Páči sa Lenino správanie aj tebe?

Zdroj: Facebook/Dunaj, k vašim službám – Diskusia o seriáli

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News