Bráni ti strach nájsť toho pravého alebo ti našepkáva intuícia

Začiatky vzťahu sa nám spájajú s krásnymi chvíľami plnými vášne. S partnerom sa nedokážete nasýtiť jeden druhého a všetky chyby sú odpustené. Avšak aj napriek ružovým okuliarom si k nášmu podvedomiu často nájde cestu vnútorný hlas alebo ide o strach?

Rozoznať medzi týmito dvoma aspektmi môže byť pomerne náročné, čo nám potvrdila aj psychologička Mgr. Anna Hubčíková z online poradne ksebe. Práve s ňou sme sa na túto tému zhovárali hlbšie.

Vraví sa, že ženy majú silno vyvinutý šiesty zmysel, teda intuíciu. Na začiatkoch vzťahu, aj napriek zamilovaniu a zahmlenému pohľadu na svet, si dokáže nájsť cestičky, ako nám našepkávať. Či už je to v pozitívnom zmysle alebo v tom negatívnom. Avšak pokiaľ je to skôr druhá spomínaná možnosť, môžeme si ju zameniť so strachom.

Strachom, ktorý plynie z minulých zranení a sklamaní. Mgr. Anna Hubčíková nám však predstavila niekoľko hlavných rozdielov medzi nimi. Poradíme ti, ako sa naučiť odlišovať ich od seba a nenechať sa ovplyvňovať neoprávnenými obavami.

Intuícia ako tichý radca

Všetky sme už o intuícii počuli, avšak odkiaľ pramení, nad tým si sa možno ešte nezamyslela. Odborníčka nám to popísala nasledovne.

Intuícia funguje ako náš vnútorný kompas. Pocit, ktorý vzniká mimo logického myslenia, akoby z hlbín našej skúsenosti a podvedomia. Je to akási tichá múdrosť, ktorá nás vedie, aj keď si nie vždy vieme vysvetliť, prečo.“

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating