Skrytá láska v priateľstve? 5 znamení, že s tebou chce byť viac ako len kamarát

Niektoré vzťahy síce začínajú priateľstvom, no môžu skončiť láskou. Chceš zistiť, či s tebou túži byť viac ako kamarát? Takéto znaky sa dajú ľahko rozpoznať, a preto ti prinášame 5 rád, ktoré ti pomôžu pochopiť, že k tebe cíti niečo viac.

Pamätaj, z lásky väčšinou nemôže vzniknúť kamarátstvo, no z priateľstva môže vzplanúť láska.

Chce s tebou tráviť veľa času

Všimla si si, že s tebou trávi viac času, ako je bežné? Ak sa takto správa, zrejme chce byť viac ako kamarát, no nedokáže ti to povedať. Nezabúdaj na to, že ak sa často snaží byť v tvojej blízkosti, aj keď nemáte konkrétny dôvod na stretnutie, zrejme k tebe prechováva nejaké väčšie city.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Podporuje ťa

Chlap, ktorý ťa vo všetkom podporuje a zároveň ti verí, že to zvládneš, stojí za to. Len v ťažkých chvíľach dokážeme rozpoznať pravého priateľa. Ak sa však zaujíma o tvoje hlbšie problémy, chce ti byť nablízku. Uvedom si, že obyčajný kamarát nemá taký prehľad ako ten, ktorý ťa v hĺbke duše miluje.

Dáva ti komplimenty

Komplimenty od kamaráta sa môžu zdať ako nevinné gestá, no ak neustále vyzdvihuje tvoju krásu, úsmev alebo to, ako vyzeráš, môže to byť spôsob, ako ti dáva najavo, že sa mu páčiš. Takéto komplimenty dokážu vyčarovať úsmev na tvári. TU sa dočítaš o tom, akými slovami ho potešíš aj ty.

Prejavuje znaky žiarlenia

Všimla si si, že keď rozprávaš o iných mužoch alebo tráviš čas s niekým iným, žiarli? To môže naznačovať, že k tebe cíti viac než len priateľské city. Pamätaj, obyčajný kamarát by nikdy nežialil na ľudí v tvojom okolí, a preto si ho poriadne všímaj.

Stará sa o svoj vzhľad

Ak sa začal obliekať lepšie, a zároveň ti začal venovať viac pozornosti, zrejme ťa chce nenápadne zaujať. Snaží sa ti ukázať, že mu na tebe záleží. Muž, ktorý sa o seba stará a dáva si pozor na to, ako vyzerá, ťa chce v skutočnosti zaujať.

Ak si na svojom kamarátovi všimneš tieto znamenia, môže to naznačovať, že k tebe cíti niečo viac ako len priateľstvo. Porozprávaj sa s ním a nájdite spoločné riešenie, ktoré bude smerovať buď k láske, alebo len pokračovaniu v dobrom priateľstve.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating