Slovenský herec

Slovenský herec, ktorý sa objavil aj v speváckej súťaži SuperStar či šou Česko Slovensko má talent, je nezvestný už viac ako týždeň. Rodina, ako aj verejnosť, je zúfalá. Jeho sestra sa s prosbou o pomoc pri pátraní zverila na Facebooku. Ako píše denník Plus JEDEN DEŇ, umelec ešte k tomu len pred rokom prežil brutálny útok.

Ivan odišiel 16. septembra 2024 zo Žiliny do Bratislavy, kde odriekol svoje účinkovanie v muzikáli. Následne mal odcestovať do Prahy. Odvtedy o ňom rodina nemá žiadne informácie. Mobilný telefón má vypnutý a nie je aktívny ani na sociálnych sieťach.

Sestra nezvestného herca Gabriela sa obrátila na verejnosť prostredníctvom Facebooku.  „Môj brat je od minulého týždňa nezvestný. Pomôžte nám pri pátraní po nezvestnom 38-ročnom Ivanovi,“ napísala.

Ivan má 38 rokov, je vysoký 165 cm, štíhlej postavy, má hnedé vlasy a bledohnedé oči. Oblečenie, ktoré mal na sebe v deň zmiznutia, nie je známe​.

Slovenský herec prežil brutálny útok

Tento smutný prípad prichádza len rok potom, čo sa Ivan stal obeťou surového útoku neznámeho muža. V novembri 2023 ho prenasledoval  a následne zaútočil na ulici v Pezinku.

Záchranárov na miesto privolala náhodná okoloidúca. Po tomto incidente sa Ivan zotavoval z fyzických aj psychických zranení. Umelec z toho vyviazol s otrasom mozgu, zranenou rukou, s opuchom na nohe a točila sa mu hlava.

Polícia momentálne pokračuje v pátraní a vyzýva ľudí, ktorí by mohli mať informácie o jeho pohybe, aby sa okamžite obrátili na linku 158 alebo kontaktovali záchranné zložky​.

Zdroj: Facebook/Gabuška Sokoliková, Plus JEDEN DEŇ

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News