Ak sa ťa muž snaží zmeniť, v týchto prípadoch je to cez čiaru

Je prirodzené, že ľudia sa menia. Aj partneri vo vzťahoch sa vyvíjajú, ich názory na jednotlivé veci sa formujú a taktiež prechádza zmenami aj vzhľad. Predovšetkým je to citeľné a viditeľné v dlhodobých vzťahoch. Avšak, čo ak sa ťa snaží nasilu zmeniť tvoj muž?

Na túto tému sme sa rozprávali so psychologičkou Mgr. Jitkou Kneslovou z online poradne ksebe. Hoci človek sa prirodzene vyvíja, menia sa jeho názory, postoje, vzhľad, upravujú hodnoty, akonáhle nás do zmeny tlačí niekto iný, je nám to, pochopiteľne, proti srsti.

Avšak, čo ak sa o túto zmení snaží naša polovička? Kde je tá hranica, keby by sme pre lásku mali obetovať vlastné ego, a kedy je to už cez čiaru? Aj na to nám odpovedala Mgr. Jitka Kneslová.

Ak sa muž snaží zmeniť takto, je to v poriadku

Existujú situácie, kedy žiadosť o zmenu zo strany partnera, býva prirodzenou súčasťou vývoja vzťahu. Zaujímalo nás, o aké konkrétne môže ísť. Psychologička ich popísala nasledovne.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating