Love Island

Šou Love Island sa vysiela už tri týždne. Za ten čas sme sa dočkali poriadnej drámy, vzrušujúcich hier, ale aj vášnivých bozkov medzi súťažiacimi. No prebehol už aj prvý styk vo vile? Na webe markiza.sk nájdeš rozhovor Traba a Kristi, ktorí si ako prvý párik štvrtého ročníka užili Hideaway.

Love Island tento rok s prehľadom tromfla Farma. V tejto reality šou už po týždni prebehlo prvé intímne zblíženie. Síce pred pár dňami sme boli svedkami podivných pohybov pod dekou a vášnivých bozkov Viky a Tadeáša, nič viac sa vraj medzi nikým neodohralo. Aj sympatický párik napokon priznal, že ryšavka svojho partnera len hladila po stehne. Nuž, ktovie, kde je pravda.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Prvý styk v šou Love Island?

Trabo už skôr priznal, že premýšľa nad intímnosťami s Kristi. Sú si totiž bližší, čo prirodzene vytvára takúto túžbu. Teraz na to však bol priestor. Ako prvý pár v šou Love Island 4 dostali kľúč od Hideaway. Čo v noci úplne sami robili?

„My sme prišli do Hideaway a bolo to veľmi príjemné, lebo som sa cítila, ako keby som prišla domov. Tá posteľ, kľud, nikto tam nebol … Fakt taký osobný priestor. To mi veľmi chýbalo. Mali sme tam kľud, porozprávali sme sa aj o takých hlbších témach, takže som veľmi rada a užili sme si … to,“ rozosmiala sa Kristi a pridal sa k nej aj Trabo.

Okrem červenej postele a stien v miestnosti na dvojicu čakali aj darčeky od e-shopu Ruzovyslon.sk, ktoré vraj Kristi a Trabo viac-menej ani nepoužili. „Lebo nebolo treba,“ odôvodnil fešák. „Ja som pripravil nejaké ovocíčko, šampanské, prossečko. Čakala nás tam ešte krásna debata a súkromie,“ dodal.

Keď sa moderátorka spýtala, či párik celú noc iba prekecal, obaja ostali ticho a zatvárili sa nanajvýš podozrivo. „Čo sa stalo v Hideaway, ostane v Hideaway,“ zasmiali sa Kristi a Trabo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Tak čo myslíš, čo sa stalo v Hideaway medzi Trabom a Kristi?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News