Mikro-podvádzanie môžeš zažívať aj ty: Týchto 5 príkladov by si nemala prehliadnuť

Mikro podvádzanie je forma nevery, ktorá zahŕňa malé, často nenápadné činy. Hoci nemusí ísť priamo o fyzickú neveru, narúša to dôveru medzi partnermi. Ak tvoja polovička píše iným ženám, môže to znamenať, že jeho city k tebe nie sú úprimné.

Ak sa partner správa podľa týchto piatich príkladov, môže to mať devastujúci vplyv nielen na tvoje psychické zdravie, ale aj na váš vzťah.

Skrýva si správy

Mikro podvádzanie sa prejavuje aj tým, že ti partner klame a schováva telefón. Ak trávi veľa času na mobile a všetko pred tebou tají, môže to naznačovať, že niečo skrýva. Práve takéto správanie môže byť znakom nevery a ukazuje, že vzťah nie je v poriadku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Flirtuje na sociálnych sieťach, aj v reálnom živote

Ak tvoj partner často komentuje, lajkuje alebo posiela správy iným ženám na sociálnych sieťach, môže ísť o mikro podvádzanie. Takéto správanie naznačuje, že si neváži tvoje city. Skutočná láska totiž nemá miesto pre neveru, klamstvá, ani flirtovanie.

Vymazávanie správ

Ako sme už vyššie spomenuli, sociálne siete môžu narušiť aj tie najpevnejšie vzťahy. Ak tvoj partner často vymazáva správy, históriu hovorov alebo pravidelne mení heslo na telefóne, ide o jasný príklad mikro podvádzania. Ten, kto ti nedovolí nahliadnuť do svojho telefónu, pravdepodobne skrýva niečo dôležité.

Často sa stretáva s kamarátkou

Každá z nás pozná frázu o tom, že „je to len kamarátka“, no často sa stáva, že z kamarátstva vznikne niečo viac. Ak sa tvoj partner často stretáva s dlhoročnou priateľkou, nemala by si to prehliadať. Zároveň však nezabúdaj, že prehnaná žiarlivosť môže vzťahu uškodiť, preto je dôležité byť obozretná, ale aj rozvážna v tom, ako reaguješ. TU sa dočítaš o tom, ako ju ovládať.

Nevieš, kde sa nachádza

Všimla si si, že niekedy ani nevieš, kde sa tvoj frajer nachádza? Ak ti partner nedokáže priamo povedať, kde bol, môže to byť považované za klamstvo a vyhýbanie sa pravde. Muž, ktorý plánuje neveru, urobí všetko preto, aby si to nezistila. Neverníci si dávajú veľký pozor, aby ich nikto neodhalil.

Mikro podvádzanie môže pôsobiť nenápadne, no postupne narúša dôveru. Tieto príklady ti môžu pomôcť včas rozpoznať varovné signály a ochrániť sa pred sklamaním a zlomeným srdcom.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating