Julka Švehlová zo šou Nákupné maniačky

Júlia Švehlová, ktorú si môžeš pamätať ako vizážistku zo šou Nákupné maniačky či manželku rapera Majselfa, exkluzívne pre Odzadu.sk prehovorila o zákrokoch, ktoré podstúpila. Kedy sa dala prvýkrát vylepšiť? A čo odporúča?

Julka v šou Nákupné maniačky vymenila vizážistku Lucid. A hoci sa stretla s početnou pochvalou, samozrejme, že sa medzi divákmi našli aj kritici. Niektorým sa nepáčilo, ako manželka rapera Majselfa líči súťažiace. Každopádne treba rátať aj s tým, že televízia a iné médiá do určitej miery skresľujú realitu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Majself (@majself_neptun)

Napriek všetkému Julka zvláda aj kritiku. Na sociálnych sieťach je známa už nejakú tú dobu, preto si na „internetových expertov“ zrejme stihla zvyknúť a ich názory si až tak neberie k srdcu. Krásna vizážistka sa aj naďalej prezentuje ako milá a úspešná osoba, ktorá sa neustále ukazuje s úsmevom na tvári. Nadšená bola aj počas otvorenia vlastnej estetickej kliniky.

Julka zo šou Nákupné maniačky otvorene

O krásnej vizážistke je známe, že miluje módu a beauty sféru. Sama sa o seba príkladne stará. Na tele má však čo-to vylepšené. „Ja som mala tuším 27 rokov. Myslím si, že vtedy som podstúpila operáciu pŕs, pretože som veľmi schudla a moje prsia boli veľmi veľké,“ prezradila nám úprimne. „Potom som si dala spraviť pery prvýkrát,“ dodala.

Stále podstupujem botulotoxín, že si dávam pichnúť, a to mi momentálne stačí. Pery mám pichnuté asi naposledy pred piatimi rokmi. Samozrejme, aj ja som vtedy prepadla tomu trendu obrovských pier. Ani sa za to nehanbím, je to úplne normálne, ale dneska to nechávam tak,“ priznala.

Kedy sa ale odporúča ísť na prvú estetickú úpravu? Čosi už načrtol aj plastický chirurg v našom exkluzívnom rozhovore, ktorý sa ti zobrazí po kliknutí SEM.

Čo na to hovorí Julka Švehlová? „Ja si myslím, že u každého je to veľmi individuálne. Niekto má vrásky v 25 rokoch, už niektoré viditeľné, a niekto ich nemá ani v štyridsiatke. Tak ku každému človeku treba pristupovať, a ku každej klientke, individuálne. O to sa aj snažíme u nás na klinike,“ uviedla majiteľka novootvorenej kliniky Julia estetic clinic.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Zdroj: Júlia Švehlová exkluzívne pre Odzadu.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News