Filmy pre dospelých
Tento článok je určený pre osoby staršie ako 18 rokov, môže obsahovať sex, nahotu a iný nevhodný obsah pre neplnoletých.


Späť na hlavnú stránku

Filmy pre dospelých veľa ľudí berie iba ako zábavku, navnadenie alebo vzrušenie. Mnoho párov si ich púšťa, keď sa oddávajú hrátkam v posteli. Niektorí jedinci v nich dokonca hľadajú inšpiráciu. Áno, čítaš dobre. Prostredníctvom toho sa „učia“, ako sa pri intímnostiach správať a čo by sa mohlo partnerovi páčiť. Rovnako sa to môžeš dozvedieť aj po kliknutí SEM.

Napriek týmto zdanlivým „pozitívam“ zabúdame aj na negatívnu stránku. A teda, aký môže mať na nás vplyv sledovanie filmov pre dospelých do budúcna. Na odborné názory k tejto téme sme sa spýtali psychologičky Mgr. Márie Magdalény Ilavskej z online poradne MOJRA.sk a s*xpertky Veroniky Kubíčkovej z e-shopu Ruzovyslon.sk.

Aký vplyv na nás majú filmy pre dospelých?

Asi všetci sa zhodneme na klišéovitom názore, že v našej kultúre sa so sledovaním p**nografie spájajú prevažne muži. A môže to mať viacero dôvodov, ktoré nám opísala psychologička Mgr. Mária Magdaléna Ilavská.

„Ide čisto o zábavu, kedy s*xuálne scény u muža vyvolávajú vzrušenie a ide o isté uvoľnenie sa či odpútanie myšlienok. P**nografiu môže sledovať aj pár spoločne, kedy to môže byť pre nich obohacujúce. Ide o spestrenie s*xuálneho života,“ vysvetľuje.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating