Nevera v tolyamornom vzťahu

Čoraz viac ľudí žije v takzvaných tolyamorných vzťahoch. Podľa odborníkov ide o novú formu vzťahu, v ktorej sú ľudia ochotní akceptovať neveru svojho partnera, a do určitej miery sa s ňou vyrovnať. Ich partnerstvo totiž celkovo funguje a nechcú ho kvôli jednému prešľapu stratiť.

E-shop Ruzovyslon.sk nám poskytol tlačovú správu, v ktorej vysvetľuje, ako funguje tolyamorný vzťah. Vyjadrila sa aj vzťahová koučka a výskumníčka Marie Thouin či samotná s*xpertka Veronika Kubíčková, ktorá nám poskytla exkluzívne vyjadrenia k tejto téme.

Čo je tolyamória?

Prednedávnom si sa v našom exkluzívnom rozhovore s psychologičkou mohla dozvedieť, ako vyzerá kontrolovaná nevera. Spolu s odborníčkou sme sa pozreli aj na otvorené vzťahy, o ktorých sa viac dozvieš po kliknutí SEM. A možno si ani len netušila, že existuje aj ďalší druh „podvádzania“, ktorý nesie názov tolyamória.

Aj v tlačovej správe sa píše, že posledné roky priniesli množstvo nových foriem otvorených vzťahov, ktoré sa často vzďaľujú od monogamie. Ľudia už poznajú napríklad polyamóriu, čo je vzťah, v ktorom sa obe strany dohodnú, že budú mať viac ako jedného partnera. Práve z názvov „polyamória“ a „tolerantnosť“ sa skladá takzvaná tolyamória.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating