Neverný partner
Pexels/Sergey Romanenko/Alina Tomylko

Ide o dosť ťažkú situáciu, ktorá mnohým príde nepredstaviteľná a doslova nechutná. Práve preto ti Mgr. Ingrid Molnárová z online poradne MOJRA.sk poradí, ako by si mala reagovať, keď zistíš, že ti je partner neverný. Určite to netreba riešiť s horúcou hlavou, pretože napokon môžeš uškodiť iba sebe. 

Žiaľ, možno si sa s tým už stretla aj ty. Myslíš si, že medzi tebou a partnerom je všetko v poriadku. Vychádzate spolu dobre, no vo vašom vzťahu sa občas vyskytujú hádky. Samozrejme, je to normálne, lebo bez konfliktov sa v páre ani nedá fungovať.

Neverný partner
zdroj: Pexels/Pavel Danilyuk

V jednom momente sa ti však možno začalo zdať, že s partnerom niečo nie je v poriadku. Divne sa ošíva, neskoro chodí domov, už nemáte žiaden intímny život, je neustále podráždený a v jednom kuse si s niekým vypisuje či potajme vyvoláva. Už toto sú prvé signály, že by ťa tvoja polovička mohla podvádzať. Pozornosť však treba upriamiť aj na iné znaky. Tiež si všímaj TOTO.

V niektorých prípadoch nevery by však bolo treba uvažovať nad odpustením. Nedávno nám ich opísala psychologička v exkluzívnom rozhovore. V nasledujúcich riadkoch sa ale budeme sústrediť na inú tému súvisiacu s touto hroznou situáciou.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating