Dočasný rozchod

Dočasný rozchod nemusí vždy znamenať definitívny koniec vzťahu. Niekedy môže byť práve chvíľkové odlúčenie presne to, čo obaja partneri potrebujú. Pomáha to k tomu, aby si uvedomili, čo pre nich ich láska skutočne znamená.

Máš s partnerom pauzu, no chcela by si, aby ste dali vašej láske ešte šancu? Toto je 5 znakov, ktoré dokazujú, že sa k sebe určite ešte vrátite.

Píšete si

Aj napriek tomu, že máte pauzu, stále si píšete alebo voláte a nechcete spolu prerušiť kontakt. Tento typ komunikácie ukazuje, že ti na ňom stále záleží. Ak jeden bez druhého neviete žiť, znamená to, že vaše vzájomné city ešte neochladli.

Riešite spoločne problémy

Niektoré páry nemajú chuť ani potrebu riešiť problémy či konflikty. Takéto správanie však väčšinou nekončí dobre. Pamätaj, práca na problémoch musí patriť medzi kľúčové body, inak vzťah zachránite len veľmi ťažko. Ak si ochotná investovať čas a energiu do riešenia vašich nezhôd, znamená to, že máte ešte nádej.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Nerozišli ste sa kvôli nevere

Nie je azda nič horšie ako to, keď ťa tvoj partner podvedie, no ty ho neskutočne miluješ. Vedela si o tom, že nevera začína práve rozhovormi? V našom článku TU sa dočítaš o 4 znakoch, ktoré ti odhalia to, že ti je tvoj frajer neverný. Ak si sa však so svojou polovičkou nerozišla kvôli nevere, máte ešte budúcnosť.

Priťahujete sa aj po odlúčení

Dočasný rozchod môže byť skutočne len chvíľkový. Ak po rozchode stále cítiš fyzickú alebo emocionálnu príťažlivosť k svojmu bývalému partnerovi, znamená to, že iskra medzi vami ešte nevyhasla. Nezabúdaj na to, že dať druhú šancu skutočnej láske môže byť tvoje najlepšie rozhodnutie v živote.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Hovoríte o spoločnej budúcnosti

Plánovanie budúcnosti patrí medzi dôležité signály, ktoré naznačujú, že vaša spoločná cesta životom ešte nie je na konci. Dokážeš si s ním predstaviť rodinu či spoločné bývanie aj napriek tomu, že máte momentálne pauzu? Tak v tom prípade ho skutočne miluješ.

Dočasný rozchod niekedy dokáže pomôcť a ukázať tomu druhému, že bez seba nedokážete žiť. Každý vzťah sa dá zachrániť, pokiaľ na tom budú pracovať obidvaja partneri.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating