Dunaj, k vašim službám

Divákom obľúbeného seriálu Dunaj, k vašim službám ostanú len oči pre plač. Jedna z postáv sa tam už totiž nevráti. Prehovorila o tom v relácii Teleráno, ktorá je dostupná v archíve na webe markiza.sk alebo na platforme Voyo.

Seriál Dunaj, k vašim službám sa už doslova o pár dní dočká pokračovania. Do siedmej série obľúbenej dobovej ságy mieria aj dve nové postavy. Stále však zostáva otázkou, čo bude s mladým Petrom Kučerom, ktorý vo finálnej epizóde 6. série spadol na zem so strelnou ranou v tele.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rachelsonnn

Zdá sa, že túto postavu už v seriáli Dunaj, k vašim službám neuvidíme

Rovnako fanúšikovia čakajú, že sa do seriálu vráti aj Ráchel Šoltésová, ktorá si tam zahrala Kristínu. Kvôli novým rodinným povinnostiam v realite však musela z Dunaja odísť. V deji tak teda so Židom Ervínom a jeho rodinou opustila Slovensko a loďou sa odplavili do Palestíny, kde majú žiť pokojný život.

Prednedávnom však krásna brunetka priznala, že by sa rada do seriálu Dunaj, k vašim službám vrátila a teší sa na to. „Niečo už bolo a ja by som sa veľmi tešila, keby to už čím skôr bolo. Ale máme ešte veľmi malé dieťa, tak ešte čakáme chvíľu a budem sa tešiť, keď sa tam vrátim,“ uviedla.

Teraz to ale vyzerá tak, že z týchto plánov zišlo. „Mala som sa vrátiť do Dunaja, ale tam sa nevrátim,“ povedala Ráchel v Teleráne. Sama teda nevie, kedy a v akej úlohe sa po materskej dovolenke vráti na televízne obrazovky a je zvedavá, ako to napokon dopadne.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tóth Károly (@_toth_karoly)

Zdá sa, že fanúšikom ostanú len oči pre plač. Kristínu si totiž v seriáli veľmi obľúbili. Aj ty si z tejto správy smutná?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News