Po rozchode

Odlúčenie nebýva jednoduché, no tak to, žiaľ, v živote funguje. Niektoré ženy či muži sa z neho dostanú rýchlo, no iným to trvá aj roky. Prešla si si po rozchode peklom? Takto sa z toho opäť dostaneš.

Toto je 6 vecí, na ktoré nikdy nezabudni a ktoré si vždy opakuj, ak sa budeš cítiť smutná a sklamaná.

Rozchod ťa nedefinuje

To, aký si človek, sa neurčuje podľa toho, že si sa rozišla s dlhoročným partnerom. Takmer každá z nás si prešla bolestivým obdobím a ukončila vzťah najmä preto, aby zachránila samu seba. Pamätaj, najprv sa musíš zamerať sama na seba a na svoje šťastie, a až potom riešiť ostatné veci.

Pravá láska si ťa nájde

Po rozchode býva žena sklamaná a zronená, pretože si myslí, že už ju nebude nikto milovať tak, ako jej bývalý partner. Uvedom si, že v živote ťa čaká ten pravý a nájde si ťa. A až potom pochopíš, prečo to s týmto nevyšlo. Hlavu hore, užívaj si prítomnosť a ver v budúcnosť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Rodičia si obľúbia aj tvojho ďalšieho nápadníka

Ak tvoji rodičia milovali tvojho partnera, zrejme to mrzí aj teba samotnú. Tvoja rodina ťa má rada a bude zbožňovať každého tvojho nápadníka, pokiaľ ťa urobí šťastnou. Prijať tento fakt môže vyzerať ako náročná úloha, no časom si to všetko uvedomíš.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating