Sabina Karásková

Sabina Karásková sa stala známou vďaka účinkovaniu v druhej sérii zoznamovacej šou Love Island. O čosi neskôr však mnohých prekvapil jej nový priateľ, ktorým sa stal Makhmud Muradov. Mladá kráska teraz v exkluzívnom rozhovore pre Odzadu.sk porozprávala o ich problémoch, ale aj veľkých záväzkoch. Ako sú na tom so zásnubami a čo deti?

V druhom pokračovaní zoznamovacej šou Love Island sa objavila aj Sabina Karásková, ktorá tam prišla ako bombshell. Ak šou sleduješ, určite si pamätáš, že tam vytvorila pár so Zbyňkom Vlčekom, s ktorým sa nakoniec prebojovali až do finále.

„Do Love Islandu ma prihlásila kamarátka. Určite, ak niekto o tom rozmýšľa, tak za mňa, choďte do toho. Je to super zážitok a skúsenosť,“ zaspomínala si.

Sabina síce skončila spoločne so svojím vtedajším priateľom na druhom mieste, avšak krátko po šou sa nečakane rozišli. K nezhodám sa však už tanečnica vracať nechcela. Tým teda potvrdila, že na túto kapitolu už definitívne zabudla a aktuálne žiari po boku iného muža.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Sabina špekulácie o rozchode rázne poprela

Pre mnohých fanúšikov bolo bezpochyby prekvapením, keď mladá kráska priznala vzťah s expriateľom Moniky Bagárovej, ktorým je Makhmud Muradov. Aj keď sa už viackrát šepkulovalo o ich rozchode, dvojica je stále spolu a sú šťastní.

„Nie vždy je to slnkom zaliate. Aj my sa niekedy pohádame, ale nikdy sme sa nerozišli,“ povedala nám Sabina.

Údajné nezhody mohli podľa fanúšikov vzniknúť hlavne po tom, čo sa dvojica takmer vôbec neukazovala na sociálnych sieťach. „Vlastne ani neviem, nemáme to nijako nastavané. Len asi nepotrebujeme stále zdieľať zamilované fotky na internete, máme ich vystavené doma pre seba,“ zasmiala sa.

Muradov aj Sabina sa stali medzi fanúšikmi obľúbencami

Aj keď jej Love Island lásku nepriniesol, v osobnom živote sa Sabine nesmierne darí. Na Instagrame ju aktuálne sleduje už viac, ako 129-tisíc fanúšikov a okrem partnerského vzťahu to brunetke vychádza aj v pracovnej oblasti. Ako nám ona sama priznala, najviac sa venuje trénovaniu detí a popritom svojim projektom. „Ale tanec a šport je vždy na prvom mieste,“ prezradila pôvabná plavovláska.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa SABINA KARÁSKOVÁ (@sabina.karaskovaa)

Sabi dokonca len nedávno začala predávať svoj vlastný kolagén, ktorému sa takisto darí.“ Z kolagénu mám obrovskú radosť, pretože dostal veľký ohlas! Vypredal sa behom pár dní, takže to je pre mňa tá najlepšia spätná väzba. Zatiaľ neplánujem nič ďalšie,“ priblížila nám.

O čosi ťažšie obdobie mal jej priateľ, ktorému len nedávno poriadne nečakane ukončili zmluvu v organizácii UFC. Mach sa tak opäť vracia na českú pôdu a súťažiť bude za Oktagon.

„Ono sa úprimne nič moc nemení, Mach aj tak trénuje v Poľsku a jediná zmena je, že na zápasy nebudem lietať do cudziny. A to sa bavíme maximálne o týždni, keď je pred zápasom preč. Takže pre nás to zase taká veľká zmena nie je,“ opísala pre Odzadu.sk.

… z bábätka má zatiaľ strach

MMA bojovník sa, samozrejme, snaží byť čo najlepším otcom pre svoju dcérku Rumiu a trávi s ňou čo najviac možného času. Malú princeznú mu porodila jeho ex Monika Bagárová. Nedávno ju dokonca ale konečne zoznámil aj so Sabinou.

Mach, Sabi a Rumia
zdroj: Archív Sabina

Ako nám Sabi povedala, Ruminka je skvelé dievčatko a majú krásny vzťah. Mach však nedávno prezradil, že by si prial pre dcérku aj súrodenca a jeho snom je mať veľkú rodinu. A čo jeho priateľka?

„Určite by som sa raz chcela stať maminkou. Priznávam sa, že z bábätka mám strach, bojím sa, aby som všetko zvládla, ale verím, že raz ten čas príde,“ začala. „Taký môj ideál vždy bol mať dve deti, ale zatiaľ takto vôbec nepremýšľam. Človek môže plánovať, ako chce, ale život ukáže sám,“ dodala následne.

Zásnuby a svadba s Machom musia počkať

Muradov a Sabina oficiálne svoj vzťah priznali len minulý rok, avšak kráska sa už ukázala v svadobných šatách. Mnoho ľudí sa tak prirodzene začalo pýtať aj na svadbu. Brunetka nám však prezradila, že s Machom zatiaľ nie sú ani zasnúbení a svadbu takisto príliš neplánujú.

„Teraz sme dosť riešili bývanie a všetko ostatné išlo stranou. Hádam časom áno,“ prezradila. „Je to človek, s ktorým mi je dobre. Za tú dobu už som si párkrát povedala, že či je toto ten život, čo chcem, ale viem, že je lepší s ním ako bez neho,“ dodala na záver pre Odzadu.sk.

Muradov a Sabina
zdroj: Archív Sabina

Zdroj: Sabina Karásková exkluzívne pre Odzadu.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News