Celebritný pár Ben Affleck a Jennifer Lopez

Zdá sa, že je to oficiálne. Nemenované zdroje pre zahraničný denník Daily Mail tvrdia, že známy celebritný pár sa napokon naozaj rozvádza. Vraj im nevyšiel ani údajný pokus o zmierenie. 

Už takmer pre troma mesiacmi svetový šoubiznis zasiahla šokujúca správa. Jeden z najkrajších párov, Jennifer Lopez a Ben Affleck, sa vraj po dvoch rokoch manželstva rozhodol rozviesť. Tentokrát to má byť Benova vina. Údajne sa už odsťahoval aj z ich spoločného domu. Neskôr sa dokonca prišlo na to, že ich luxusná vila, na ktorú si vzali hypotéku, sa naozaj predáva. Nič z toho však doposiaľ nikto z dvojice oficiálne nepotvrdil.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Obľúbený celebritný pár sa vraj naozaj rozvádza

Viaceré zdroje z okolia Jennifer a Bena sa podľa portálu Daily Mail zhodli na tom, že známy celebritný pár už má rozvodové dokumenty podpísané. Zatiaľ ich však neodovzdali. Nedávno sa ale vraj mali pokúšať o zmierenie, no aj napriek všetkému to malo medzi nimi zlyhať.

„Pred mesiacom podpísali rozvodové papiere, ale čakajú na správny čas, aby ich podali,“ tvrdí jeden zo zasvätencov.

„V tom čase vydajú spoločné vyhlásenie, v ktorom budú hovoriť o tom, ako sa navzájom veľmi milujú a ako bojovali za to, aby to fungovalo, ale nepodarilo sa,“ uviedol ďalší. „Úprimne povedané, nakoniec nemohli dosiahnuť kompromis. To, čo mali predtým, je preč a obaja to prijali,“ dodal.

Portál Daily Mail kontaktoval aj zástupcov Bena Afflecka a JLo, aby sa k týmto tvrdeniam vyjadrili, no doposiaľ nedostali odpoveď.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Zdroj: Daily Mail

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News