Princ William a Kate Middleton

Kate Middleton a princ William sú dnes považovaní za jeden z najstabilnejších a najmilovanejších párov. Avšak ich vzťah má aj tienisté stránky, o ktorých verejnosť nevie. Kráľovský autor Robert Jobson vo svojej novej knihe totižto píše, že princ sa so svojou terajšou manželkou v minulosti rozišiel. Urobil tak cez telefón a princeznej to zlomilo srdce, píše portál People, ktorý sa odvoláva na autora. Dôvod je šokujúci!

William a Kate, ktorá momentálne bojuje s rakovinou sa stretli už ako tínedžeri, a neskôr sa ich cesty znova preplietli na škótskej univerzite St. Andrews. Ich priateľstvo sa časom zmenilo na románik, no cesta k sobášu vo Westminsterskom opátstve nebola jednoduchá.

V roku 2005, keď obaja ukončili štúdium, vyzerali byť nerozlučiteľní. William vstúpil do armády a Kate pracovala v Londýne. V roku 2006 sa však ich vzťah začal komplikovať. Pred jej 25. narodeninami zrušil William svoju účasť na rodinnej oslave v Dundee. Hoci médiá predpovedali zásnuby, Kate cítila, že niečo nie je v poriadku.

V knihe Catherine, princezná z Walesu Jobson píše, že William zavolal Kate a navrhol jej, aby sa rozišli, lebo obaja potrebujú trochu priestoru a nájsť si vlastnú cestu.

„V emóciami nabitom 30-minútovom rozhovore obaja priznali, že sú na rôznych stranách barikády. Pre Kate, ktorá sa cítila dvojnásobne sklamaná, že dostala kopačky po telefóne, to bola zdrvujúca rana,“ píše sa v knihe.

Čo sa ešte stalo a ako sa dali znovu dokopy?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News