Zbaliť muža

Snažíš sa upútať jeho pozornosť, no nevieš ako na to? V dnešnom svete nie je jednoduché nájsť správne slová na to, aby si zviedla muža, ktorý sa ti páči. No vďaka týmto 4 správam sa ti podarí zbaliť chlapa, po ktorom túžiš. 

Niektorí muži potrebujú trošku postrčiť, aby sa dokázali uvoľniť a prihovoriť sa. Toto sú 4 správy, ktoré nič nepokazia, no môžeš sa vďaka nim dozvedieť všetko, čo potrebuješ vedieť.

Zaujímaj sa o jeho koníčky

Aj keď si to možno niektorí nepriznajú, každému sa páči, keď sa jeden o druhého zaujíma. Zisti na základe jeho sociálnych sietí, čomu sa venuje a spýtaj sa ho na to. Nie je nič krajšie, ako keď sa niekto informuje a zaujíma o dotyčného záľuby. Ak nevieš ako na to, opýtaj sa ho napríklad: „Videla som, že rád hráš futbal/hokej/golf. Ako sa ti v tom darí?”

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Buď naňho empatická

Aj muži dokážu mať zlý deň, a teda ak si píšete len krátko, no máš pocit, že nie je vo svojej koži, snaž sa mu pomôcť. Človeka si získaš najmä tak, že mu preukážeš ľudskosť a súcit. Opýtaj sa ho napríklad: „Si v pohode? Ak ťa niečo trápi, môžeš sa mi zdôveriť.”

Vyzvedaj, ale s mierou

Tajomné a zvedavé otázky môžu vzbudiť jeho záujem a prinútiť ho premýšľať. Zároveň sa týmto spôsobom dozvieš viac o jeho hodnotách a idoloch. Choď naňho takticky a zaujímaj sa o veci, ktoré chceš vedieť aj ty, ako napríklad: „Aké veci sa ti najviac páčia na ženách?”

Zbaliť muža
zdroj: Pexels/Adrienn

Úprimnosť ti ušetrí čas

Chceš rýchlo zbaliť chlapa, no sama nevieš, či sa mu vôbec páčiš? Nikdy nezabúdajme na to, že lepšie je povedať veci hneď a priamo. Ak si spolu píšete už dlhšie, prejav svoj záujem a pozvi ho na rande. Ak náhodou odmietne, aspoň vieš, na čom si. Opýtaj sa ho to napríklad takto: „Rada spoznávam ľudí osobne. Nepôjdeme na spoločný obed/večeru?”

So správnou komunikáciou dokážeš úplne všetko. Ak použiješ tieto správy, získaš si jeho pozornosť a v konečnom dôsledku aj jeho srdce. Ako sa hovorí, za pokus nič nedáš, a preto sa neboj odmietnutia. Ak si veľmi hanblivá a nechceš si s ním písať cez internet, v našom článku TU sa dočítaš aj o iných radách.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating