Shawn Mendes a Camila Cabello (1)

Fanúšikovia sú nadšení! Na platforme X sa začalo šíriť video, na ktorom vidno jeden z najkrajších niekdajších párikov znovu bok po boku. Shawn Mendes a Camila Cabello sa ale tvárili nenápadne, čo opísal aj magazín Daily Mail. Dali sa opäť dokopy?

Speváci Shawn Mendes a Camila Cabello boli jedným z najkrajších párov svetového šoubiznisu. Práve preto sme boli v šoku, keď prasklo, že sa rozišli. Mladá kráska si zakrátko našla nového partnera Austina Kevitcha. Potom sa začali šíriť špekulácie, že ani fešný spevák už nie je single. Lásku mal nájsť v náručí 51-ročnej fyzioterapeutky. To sa však nikdy nepotvrdilo.

Práve pred vyše rokom sa začalo šíriť, že Camila Cabello je opäť nezadaná. S Austinom sa mali rozísť. Speváčka už potom nebola verejne spájaná s iným chlapom. Až doteraz. Video, ktoré koluje po sociálnych sieťach, naznačuje, že sa mohla vrátiť k svojmu ex.

Shawn Mendes a Camila Cabello znovu spolu?

Obľúbených spevákov spolu pristihol a natočil fanúšik. Videli ich v nedeľu na finálovom futbalovom zápase medzi Argentínou a Kolumbiou na Copa América. Ľudia ich spozorovali, ako sedia v dave ľudí. Zápas si užívali z VIP zóny na Hard Rock Stadium v Miami Gardens na Floride.

Portál Daily Mail píše, že sa zdá, že obaja speváci prišli na futbalový štadión samostatne. Dokonca to tak prezentovali aj na sociálnych sieťach, kde pridávali odlišné príspevky, no z rovnakej VIP lóže. Jeden z fanúšikov ich spolu dokonca natočil. Z videa však nie je jasné, či sa naozaj opäť dali dokopy alebo na zápas išli iba ako kamaráti.

Nebozkávali sa, sedeli vedľa seba a v jednom momente sa Shawn ku Camile naklonil, aby jej čosi povedal. Ona sa na neho široko usmiala a odpovedala mu.

Tak čo myslíš, sú znovu spolu?

Zdroj: x.com/PopCrave, Daily Mail

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News