Rande cez internet: Takéto nástrahy pred tebou ukrýva

Ísť v dnešnej dobe na rande, je už pomaly ako sen. Táto virtuálna realita, ktorá sa vytvára v online priestore, dokáže byť krásna, no určite aj desivá. Internetové stretnutia ti ukážu osobu, ktorú vlastne vôbec nepoznáš a nemôžeš si byť ničím istá. To však nie je jediná nevýhoda, ktorú si pri takomto druhu hovorov môžeš všimnúť.

Každý z nás verí na lásku, ktorú vidíme vo filmoch, a to sa týka aj rande cez internet. Vo vymyslenom svete to vyzerá všetko tak jednoducho a potom príde trpká realita. Nástrahy, ktoré sa skrývajú za pekným úsmevom, ťa od toho môžu doslova odradiť. Avšak aj v takejto situácii nezabúdaj byť dámou a tipy, ako na to, nájdeš TU.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Rande cez internet má svoje nevýhody

Aj keď sa ti môže zdať, že pri online zoznamke a rande sa nemá čo pokaziť, tak práve opak je pravdou. Má viac nástrah a nevýhod, ako by si si mohla myslieť. Tieto 3 sú úplne najhoršie, a preto si ich radšej vopred prečítaj.

Vulgárne návrhy

Z nejakých dôvodov majú chlapi tendenciu rozprávať „oplzlé“ vtipy až na neskoršom rande. To sa však v online priestore ešte zhoršuje a tieto reči prichádzajú po pár riadkoch.

Reči o s*xe ničia celú atmosféru a nedajbože, aby si zavtipkovala aj ty. Celá vaša komunikácia okamžite prejde na inú úroveň a už sa odtiaľ nedostanete.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating