Stanka z Ruže pre nevestu a György Gyimesi
Instagram/stanislavaluckova/gyimesi_gyorgy

Stanka z Ruže pre nevestu a politik György Gyimesi sa na Facebooku ukázali na prvej spoločnej fotke. Fanúšikovia ich v komentároch chvália, ako veľmi im to pristane. Súhlasíš s nimi?

Hoci šou Ruža pre nevestu 2 vyhrala Košičanka Stanka Lučková, medzi ňou a Radkom sa napokon v realite nevytvoril vzťah. Krátko po finále každý išiel vlastnou cestou, no nie sú medzi nimi žiadne krivdy. Svedčať o tom môže aj ich stretnutie po relácii či fakt, že Radko víťazke praje nový vzťah a všetko dobré do života.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Gyimesi a Stanka z Ruže pre nevestu na prvej spoločnej fotke

Stanka začala byť spájaná so známym slovenským politikom. Zopár indícií malo svedčať o tom, že spolu randia. Po chvíľke to mohla kráska z Ruže pre nevestu nepriamo potvrdiť. Netrvalo dlho a obaja sa k tomu aj priznali. O ich vzťahu najprv prehovoril Gyimesi a potom Stanka exkluzívne pre Odzadu.sk.

Po čase však známy politik na sociálnej sieti zverejnil ich prvú spoločnú snímku. Po ich boku však stál aj politický komentátor a radca Róberta Fica, Eduard Chmelár. A síce Gyimesi k tomuto záberu nič nenapísal, fanúšikovia si všimli najmä novovzniknutý párik v našom šoubiznise. V komentároch dvojicu vychválili.

„Holúbkovia, pristane vám to,“ píše jeden z fanúšikov. „Hodíte sa k sebe. Držím vám palce,“ dodal ďalší. „Vydržte spolu. Stanka bola aj naša favoritka,“ odkazuje komentujúca. Spomínanú snímku nájdeš po kliknutí SEM.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gyimesi György (@gyimesi_gyorgy)

Tak čo myslíš, majú fanúšikovia pravdu? Hodia sa k sebe?

Zdroj: Facebook/Gyimesi György

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News