žena

Druhý júlový víkend sa k nám blíži čoraz viac. Horoskop hovorí, že pre štyri znamenia zverokruhu bude veľmi prajný. Tie, ktoré majú nejaké pracovné povinnosti, budú žať úspech a inak tomu nie je ani v oblasti lásky. Svietia šťastné hviezdy počas týchto dní aj tebe?

Znamenia, ktoré čaká krásny víkend

Blíženci

Víkendový horoskop hovorí, že viacero planét sa nachádza vo vynikajúcej zhode s tvojím znamením. Ponúkajú ti obzvlášť šťastné dni a aj láska bude v plnom prúde. Pokiaľ máš pred sebou nejaké pracovné povinnosti, zvládneš ich ľavou-zadnou.

Tvoja mentálna a fyzická pohoda je skvelá. Aj vďaka nej budeš aktívna na mnohých miestach. Pokiaľ si si ešte nenaplánovala dovolenku, urob tak čo najskôr, pokojne aj hneď. Zelená svieti kozmetickým procedúram alebo akýmkoľvek outdoorovým športom.

žena, ktorá je vysoká citlivá duša
zdroj: Unsplash/freestocks

Lev

Hviezdy sú ti počas týchto víkendových dní priaznivo naklonené. Stráviš ich veselo a bezstarostne. Nachádzaš sa totižto v období, ktoré ti prináša veľa radosti a šťastných chvíľ. Nezaoberaj sa bežným vecami, ktoré robíš každý deň. Dopraj si zmenu.

Iskra lásky môže vzniknúť na dovolenke, ale aj na iných miestach. Neseď doma a vyber sa do spoločnosti. Pre mnohých budeš neodolateľná. Vítaj vo svojom živote nové priateľstvá s nadšením. Stredobodom pozornosti sa staneš aj vďaka svojmu nevtieravému správaniu.

Tieto 4 znamenia znamenia milujú cestovanie. Na jednom mieste totižto nevydržia. O ktoré ide? Dozvieš sa TU.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy