Dara Rolins s dcérou Laurou

Dcéra ikonickej speváčky Dary Rolins a hudobníka Matěja Homolu už dávno nie je malé dievčatko. Laura má skúsenosti už aj s pitím alkoholu, ako však sama priznala pre Noviny.cz, nedopadlo to podľa jej predstáv na ratovať ju musel otec. 

Dcéra Dary Rolins, Laura, oslávila v marci 16 rokov. S tínedžerským vekom sa spája aj skúšanie rôznych nových vecí, ktoré však pre neplnoletých tínedžerov môžu skončiť katastrofálne. Hoci je pitie alkoholu povolené až od 18 rokov, mnoho mladých ľudí to skúsi oveľa skôr. A výnimkou nie je ani mladá kráska, ktorá je potomkom celebritných rodičov.

Pôvabná školáčka pre Novinky.cz priznala, že na rozdiel od jej kamarátok, ktoré už dva roky vymetajú kluby, ona sa takejto zábave vyhýba a nebaví ju. „Vôbec ma to neberie, mám radšej pokojné sedenie, ísť von a tak. Ja veľmi nepijem, iba ochutnám väčšinou, keď som s rodičmi niekde, čo je asi trochu trápne,“ uviedla Laura. Na alkohol totiž nemá dobré spomienky a dostala veľkú životnú lekciu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Otrávila sa alkoholom

„Raz som bola niekde o tretej hodine ráno a otrávila som sa alkoholom. Otec prišiel po mňa, to bolo naposledy, čo som pila, a otec to pochopil,“ šokovala dcéra známych hudobníkov. I keď by to pre mnohých rodičov bola traumatizujúca skúsenosť, otec mladučkej dievčiny sa na to spätne pozerá s humorom.

„To bolo vtipné. O druhej ráno za mnou prišlo do postele niekoľko tínedžerov a mrmlali mi: ‚Pán Homola, Laura nedýcha.’ Ja som sa zbalil a išiel som na chatu, taká klasika – mladí mali žúr. Prišiel som tam a videl tú situáciu pred 30 rokmi z opačnej strany,“ zaspomínal Homola.

Hudobník sa k celej situácií rozhodol postaviť s pokojom. „Nebol dôvod ju trestať, ona mala opicu, vytrestala sa sama,“ doplnil príhodu Matěj.

Obaja rodičia sú šťastní, že táto situácia neskončila katastroficky a ich ratolesť sa z toho poučila. Tento incident však zdôrazňuje dôležitosť otvorenej komunikácie medzi rodičmi a deťmi a neustáleho dozerania na ich bezpečnosť, najmä v období dospievania.

Zdroj: Noviny.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News