Herec Zac Efron

Známy americký herec, ktorý pred rokmi ukradol srdcia všetkým tínedžerských fanúšičkám, je pod paľbou drsnej kritiky. Mnohí tvrdia, že vyzerá celkom inak a už sa na seba ani nepodobá. Dokonca ho prirovnávajú k inému umelcovi, Davidovi Hasselhoffovi z ikonickej Pobrežnej hliadky. Na sociálnych sieťach to fešákovi dávajú poriadne vyžrať, no podľa jeho vyjadrenia pre Men’s Health je za tým niečo úplne iné.

Zac Efron, známy svojou úlohou Troya Boltona v sérii High School Musical, sa stal terčom posmechu na sociálnych sieťach. Fanúšikovia nemôžu prehliadnuť jeho nový výzor a mnohí z nich tvrdia, že sa teraz podobá skôr na herca z Pobrežnej hliadky.

Fotografie, ktoré sa nedávno objavili na internete, vyvolali množstvo reakcií a vznikli dokonca aj meme obrázky. Mnohí sa okamžite chopili príležitosti a oboch hercov začali porovnávať.

Je to ako mladší brat Davida Hasselhoffa!“ napísal jeden z užívateľov. „Čo si to urobil s tvárou, špičkou nosa, bradou a perami? Panebože, Zac! Toto sa ti nepodarilo, napísal ďalší. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Podľa odborníkov môže ísť o kombináciu nového tréningového režimu a možných kozmetických zákrokov, ktoré zmenili vzhľad známeho herca.

Obľúbený herec sa zmenil na nepoznanie

Známy herec tvrdí, že za jeho novým vzhľadom nestojí botox, ako si mnohí myslia, ale niečo oveľa závažnejšie. V roku 2013 sa Efronovi stala nehoda, keď vo svojom dome v Los Angeles nešťastne spadol a pri úraze si zlomil čeľusť. Stratil vedomie a keď sa prebral, brada mu visela z tváre.

Po nehode musel pravidelne rehabilitovať. Ale v roku 2021, keď cestoval po Austrálii, kde natáčal druhú sériu seriálu Down to Earth, si musel dať pauzu. Práve to spôsobilo, že sa mu svaly zväčšili, a tým sa zmenila aj jeho čeľusť.

Proste narástli. Sú naozaj veľké,“ prezradil pre Men’s Health Issue. To, že sa mu čeľusť zmenila, by si údajne ani on sám nevšimol, až kým mu jeho matka nezavolala s otázkou, či nepodstúpil plastickú operáciu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Efron (@zacefron)

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News